Tauson på toppen igen inden US Open efter madforgiftning

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tauson på toppen igen inden US Open efter madforgiftning

Tauson mærker ingen helbredsproblemer inden US Open.
Tauson mærker ingen helbredsproblemer inden US Open.Profimedia
Der møntede sig noget bekymring forud for US Open på Clara Tausons vegne, da hun for får dage siden måtte kapitulere over for en madforgiftning. Men den danske tennisspiller melder sig komplet fit for fight forud for startskuddet på Flushing Meadows, fortæller hun mandag.

"Det var en endags-ting."

Sådan formulerer den unge dansker sin sundhedstilstand forud for sin kamp i første runde ved US Open. Hun måtte i onsdags udgå af sin kamp ved WTA-turneringen mod Leylah Fernandez, men det er ikke noget, der kommer til at spille nogen betydning forud for hendes kamp tirsdag mod Anastasia Potapova, der er rangeret som nummer 27 i verden, og derfor tegner til at blive en besværlig modstander for Tauson, der selv ligger som nummer 87 på verdensranglisten.

Det siger hun til Eurosport.

"Jeg måtte ud at kaste al min frokost op. Men jeg er bare superglad for, at det ikke var mere end det, så jeg er klar til at spille igen. Jeg fik en masse medicin og måtte spise en hel del mere kedelig mad, men jeg har kunnet træne fuldt ud siden da, har det godt, og jeg føler mig fysisk rigtigt godt tilpas."

Hvad angår hendes perspektiver inden kampen mod Potapova, melder hun ud, at hun har mere erfaring på det personlige, end det professionelle plan.

"Vi er gode venner og har kendt hinanden nogle år, for vi er ret jævnaldrende, men vi har aldrig spillet mod hinanden. Hun er en rigtig god og solid spiller, der har vundet en masse både i år og sidste år, så det bliver selvfølgelig en svær kamp. Mit helbred skal være i orden, og jeg skal vise, at jeg kan spille god tennis. Mine forventninger til mig selv er, at jeg kommer til at levere på mit bedste niveau, og så må vi se, hvor langt det rækker," slutter Clara Tauson.

Hendes kamp mod Potapova er programlagt til kl. 21.00 dansk tid.