Caroline Wozniacki får endnu en kamp på verdens største tennisarena

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Caroline Wozniacki får endnu en kamp på verdens største tennisarena

Wozniacki fortsætter foran de mange tilskuere i USA.
Wozniacki fortsætter foran de mange tilskuere i USA.COREY SIPKIN/AFP
Caroline Wozniacki skal for anden runde i træk spille på verdens største tennisarena i US Open.

Det blev en kendsgerning, da arrangøren offentliggjorde fredagens program kort før midnat dansk tid.

Wozniackis møde med amerikaneren Jennifer Brady i tredje runde spilles som den anden kamp på Arthur Ashe Stadium.

Klokken 12 lokal tid i New York spiller amerikaneren Tommy Paul og spanieren Alejandro Davidovich Fokina. Derefter overtager Wozniacki banen.

Et godt bud på et starttidspunkt er omkring klokken 15 - i dansk tid er det klokken 21 fredag. Det kan dog godt blive senere, hvis herresinglen forinden går ud i fire eller fem sæt.

Torsdag middag lokal tid trænede Wozniacki, og hun havde det godt i kroppen efter sejren mod verdens nummer 11, Petra Kvitova.

"Det føles rart. Jeg synes, at jeg spillede en god kamp, og i dag har jeg trænet og svedt lidt, og ellers skal jeg have noget massage og spise noget god mad, og så er det hjem og slappe af. Ellers skal der ikke ske så meget i dag," siger Wozniacki.

Næste modstander er nummer 433 i verden, men ligesom danskeren, der er nummer 623, er der tale om en spiller, der har ligget langt bedre placeret.

Brady nåede i 2021 finalen i Australian Open og rykkede kort efter op som nummer 13 på verdensranglisten. Et halvt år forinden nåede hun desuden semifinalen i US Open.

Men senere i 2021 fulgte en alvorlig knæskade, der skulle komme til at holde Brady ude i næsten to år, før hun fik comeback denne sommer.

"Jeg kender hende ikke super godt, men har selvfølgelig fulgt lidt med. Hun server godt og har en stor forhånd og har spillet godt i sit comeback,2 lyder det fra Wozniacki.

Brady avancerede til tredje runde ved at slå den 24.-seedede polak, Magda Linette.