Tennis Tracker: Topseedede Ons Jabeur er klar til semifinalen i Ningbo

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Tennis Tracker: Topseedede Ons Jabeur er klar til semifinalen i Ningbo
Opdateret
Ons Jabeur besejrede Zvonareva
Ons Jabeur besejrede Zvonareva
Photo by ULISES RUIZ / AFP
Der er masser af tennis i Kina i disse dage. Specielt ved ATP-turneringen i Beijing, hvor flere store spillere skal i aktion. Du kan følge de seneste nyheder og resultater lige her i vores Tennis Tracker.

Kl. 18:44 - Australieren Alex De Minaur var ude i en voldsomt hård kamp mod den skotske verdensstjerne Andy Murray. De Minaur vandt overbevisende første sæt med 6-3. Andet sæt var dog mere tæt, men denne gang var det Murry, der vandt, og derfor skulle kampens afgøres i tredje sæt. Her gav de to duellanter hinanden kamp til stregen, men efter et meget tæt tiebrak kunne Alex De Minaur trække sig sejrrigt ud af opgøret.

De Minaur - Murray
Flashscore

Kl. 14:35 - Ons Jabeur (29) kom på overarbejde, men til sidst besejrede hun verdens nr. 526, Vera Zvonareva (39), med cifrene 7-5, 4-6, 6-1 i turneringen i Ningbo. 

Kl. 13:03 - Argentinske Tomas Martin Etcheverry er også videre i Beijing efter en spændende kamp mod sydafrikaneren Lloyd Harris både første og andet sæt sluttede i tiebreak og kampen skulle derfor afgøres i tredje sæt, da de havde vundet et tiebreak hver. Her var argentineren bedst og vandt kampen med cifrene 6-7, 7-6, 6-3.

I Tokyo har der også været fuld gang i en spændende WTA-turnering. Tidligere på dagen kunne græske Maria Sakkari spille sig videre efter en sejr på 6-3, 6-1 over japanske Misaki Doi.

Doi - Sakkari
Flashscore

Også Caroline Garcia spillede sig videre i den japanske hovedstad. I hvad der ellers på papiret kunne have blevet en spændende kamp mellem Garcia og ukrainske Anhelina Kalinina endte med en sikker fransk sejr. Caroline Garcia var nemlig bundsolid og vand kampen med cifrene 6-4, 6-3. 

Garcia - Kalinina
Flashscore

Kl. 09:37 - Ugo Humbert er videre i Beijing efter en sejr over italienske Lorenzo Sonego med cifrene 7-5, 3-6, 6-0. De to spillede et ret tæt første sæt, som Humbert endte med at vinde. I andet sæt var Sonego dog rigtig stærk. Derfor kom det også som lidt af en overraskelse, at tredje sæt blev vundet så overlegent af franskmanden Humbert.

Humbert - Sonego
Flashscore

Der var dog en anden italiener, der kunne booke sin plads videre i turneringen. Matteo Arnaldi slog nemlig Jeffrey John Wolf i to sæt med cifrene 6-2, 6-2.

Arnaldi - Wolf
Flashscore

Kl. 07:10 - Allerede i de tidlige morgentimer er der gang i kampene. I skrivende stund er Ugo Humbert og Lorenzo Sonego i fuld gang i Beijing.

Senere på dagen skal Jeffrey John Wolf møde Matteo Arnaldi, Alejandro Davidovich Fokina skal i kamp mod kinesiske Yi Zhou, mens dagens sidste kamp står mellem Alex De Minaur og Andy Murray.