Tennis Tracker: Gauff mod Vondrousova og Medvedev mod Musetti i Canada

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Gauff mod Vondrousova og Medvedev mod Musetti i Canada

Opdateret
Næste kamp for Coco Gauff er Wimbledon-mesteren Marketa Vondrousova.
Næste kamp for Coco Gauff er Wimbledon-mesteren Marketa Vondrousova.Reuters
Der har været nogle store overraskelser, men der er stadig masser af topspillere tilbage i Canadian Open på både herre- og damesiden, og de begynder at spille mod hinanden, når vi går ind i ottendedelsfinalerne.

Kl. 22.55 - United States Tennis Association (USTA) informerede torsdag om at Nick Kyrgios (28) har trukket sig fra US Open, da australieren endnu ikke er kommet sig over ankel- og håndledsskader, som har begrænset hans medvirken på ATP Touren i denne sæson til blot 'en turnering. Læs mere her: 

Kl. 21:55 - Alejandro Davidovich Fokina er virkelig flyvende! Efter at have besejret Alexander Zverev (26) i anden runde slog spanieren også verdens nummber fem, nordmanden Casper Ruud (24) 7-6(4), 4-6, 7-6(4).

Kl. 21:10 - Først var det Toronto, men nu har regnen også ramt Montreal, hvor spillet er blevet stoppet. Nu ser det dog ud som om mændene er tilbage! 

Kl. 18:20 - Regn har sat en tidlig stoppe for programmet i Toronto, men i Montreal har fjerdeseedede Jessica Pegula (29) besejret Jasmine Paolini 6-4, 6-0.

Kl. 17:05 - Vi er klar til at få kampene i gang i kampene i tredje runde i Toronto og Montreal. Følg med hele aftenen for opdateringer fra begge turneringer!

Kl. 16.18 - Flashscore har lavet en grundig analyse af Caroline Wozniacki's længe ventede come-back i Toronto i denne artikel: 

Kl. 07:50 - Velkommen til Flashscores dækning af dagens kampe fra Canadian Open. Spillet begynder kl. 17:00, og der er masser af topkampe i horisonten.