Tennis Tracker: Davis Cup-finalerne starter, San Diego Open er i gang

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Davis Cup-finalerne starter, San Diego Open er i gang

Opdateret
Tjekkiets Jiri Lehecka træner forud for de første Davis Cup-kampe.
Tjekkiets Jiri Lehecka træner forud for de første Davis Cup-kampe.Profimedia
US Open er måske kun lige afsluttet, men der er ingen hvile på tennistouren, hvor der allerede er gang i den igen, når Davis Cup-finalerne begynder, og de bedste WTA-spillere går på banen i San Diego.

Kl. 23:05 - I San Diego besejrede Marta Kostyuk (21) Magda Linette (31) 6-2, 7-6(5) og er dermed videre til anden runde.

I dagens første kampe vandt Danielle Collins (29) over Louisa Chirico (27) 7-5, 6-0.

Magda Linette - Marta Kostyuk
Livesport

Kl. 22:15 - I de resterende double-kampe i Davis Cup gruppespillet vandt Holland den afgørende double mod Finland og dermed kampen 2-1 mens Chile besejrede Sverige 3-0. 

Sidst, men ikke mindst var Serbien og Sydkorea ude i en tæt kamp i doublen, men serberne tog det længste strå i tredje sæts tiebreaker og dermed kampen 3-0.

Kl. 20:17 - Der er masser af god tennis at se frem til ved tirsdagens kampe i San Diego Open.

Kl. 19:51 - Frankrig vandt to singlekampe i  deres Davis Cup møde med Schweiz, da både Adrian Mannarino (35) og Ugo Humbert (25) vandt deres respektive kampe, mens de rundede en fantastisk dag af for franskmændene ved også at vinde doublen. 

Laslo Djere (28) gave serberne en 2-0 føring mod Sydkorea mens Nicolas Jarry (27) gjorde det samme for Chile mod Sverige. 

Kl. 18:01 - Den første serie af Davis Cup kampe er afsluttet med Finland's Otto Virtanen (22), Serbiens Dusan Lajovic (33) og Chile's Cristian Garin (27) , som alle har været i aktion og vundet for deres respektive lande. 

Kl. 17.53 - Tennisstjernen Simona Halep appellerer sin fire år lange dopingkarantæne. Det skriver den tidligere verdensetter i en erklæring sendt til nyhedsbureauet Reuters, blot en time efter at tennissportens integritetsenhed udelukkede hende i fire år for to brud på antidopingreglerne.

Kl. 17.32 - Grundet en hofteskade Rafael Nadal spillede sin sidste officielle kamp ved Australian Open i januar. Men nu er der håb om at den spanske veteran igen bliver klar til næste års turnering. Læs mere her: 

Kl. 13:43 - Første runde ved Japan Open i Osaka fortsatte i dag, med sejre til Harriet Dart (27), Panna Udvardy (24) og Elizabeth Mandlik (22) blandt andre.

Du kan holde dig opdateret med alle resultaterne her.

Kl. 11:54 - Kampene i San Diego begyndte med et par store overraskelser.

Femteseede Belinda Bencic (26) tabte 6-3, 3-6, 6-2 til kvalifikationsspilleren Aliaksandra Sasnovich (29), og den tidligere verdensetter, Karolina Pliskova (31) har tabt med 6-7, 6-0, 6-3 til Anhelina Kalinina (26).

Af andre resultater i Californien kan nævnes at Anastasia Potapova (22) besejrede Alycia Parks (22) 6-2, 5-7, 6-4 og er dermed videre til anden runde.

Parks - Potapova
Flashscore

Emma Navarro (22) vandt let over Jasmine Paolini (27) med 7-5, 6-0.

Paolini - Navarro
Flashscore

Slutteligt vandt Camila Osorio (21) over Magdalena Frech (25) med 6-3, 1-6, 6-4.

Frech - Osorio
Flashscore

Kl. 7:55 - Novak Djokovic, som vandt sin 24. Grand Slam-titel i søndags, vil dominere herretennis i årevis, fordi de yngre spillere endnu ikke har nået hans niveau, mener Andy Murray.

"Det er op til de unge fyre at presse Novak og forsøge at overhale ham. Det ser ikke ud til, at det er tæt på at ske," sagde Murray til BBC mandag.

"Han beviste, at han er den bedste spiller i verden igen i går, og som jeg sagde, er det op til de unge at forbedre sig nok til at tage ham."

Kl. 7:00  - Hej og velkommen til vores dækning af dagens tennis, som vil omfatte store navne på både mændenes og kvindernes tour, når Davis Cup og San Diego Open går i gang.