Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Australien vinder over Finland og er klar til søndagens Davis Cup-finale

Opdateret
De Minaur vil forsøge at føre Australien til finalen.
De Minaur vil forsøge at føre Australien til finalen.Profimedia
Det er semifinale-fredag i Davis Cup-finalen, hvor undertippede Finland skal kæmpe mod Australien om en plads i finalen. Tennis Tracker holder dig opdateret med alle resultater og point mellem de to hold hele dagen.

Kl. 19:47  - Alex De Minaur (24) har gjort det til 2-0 for Australien og dermed booket deres plads i søndagens David Cup-finale efter at have slået Finlands Emil Ruusuvuori (24) 6-4, 6-3.

Kl. 17:56  - Alexei Popyrin (24) har bragt Australien foran 1-0 mod Finland i den første Davis Cup-semifinale med en sejr på 7-6(5), 6-2 over Otto Virtanen (22).

Kl. 15:55 - Første kamp i Davis Cup-semifinalen her kl. 16:00 er Otto Virtanen (22) mod Alexei Popyrin (24).

Derefter spiller Emil Ruusuvuori (24) mod Alex De Minaur (24).

Hvis du endnu ikke har set højdepunkter fra kampen mellem Novak Djokovic og Cameron Norrie fra i går, så kan det i mellemtiden varmt anbefales!

Kl. 07:42 - Den sidste del af Davis Cup-finalen er nu nået, hvor Finland og Australien er klar til at dyste i den første af de to semifinaler. Alex De Minaur (24) skal forsøge at vise vejen for australierne, mens finnerne håber, at deres stjernespiller Emil Ruusuvuori (24) er klar til at spille, efter at han ikke deltog i deres ottendedelsfinale mod Canada.

Omtaler