Holger Rune ordner spanier og stryger videre i Montpellier

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Holger Rune ordner spanier og stryger videre i Montpellier

Rune havde ikke større problemer med at hente sejren mod Llamas Ruiz.
Rune havde ikke større problemer med at hente sejren mod Llamas Ruiz.Profimedia
Topseedede Holger Rune spillede sig sent torsdag aften sikkert videre til kvartfinalerne i ATP-turneringen i Montpellier.

I sin første kamp siden det skuffende nederlag mod franske Arthur Cazaux i anden runde af årets Australian Open var den 20-årige dansker overbevisende og vandt 7-5, 6-2 over Pablo Llamas Ruiz.

Den formstærke spanier, der er nummer 156 i verden, gav Rune visse problemer i første sæt, men slutteligt var der klasseforskel på kombattanterne.

I fredagens kvartfinale skal Rune op mod den 26-årige amerikaner Michael Mmoh, der er nummer 133 i verden. Han og Rune har aldrig tidligere krydset klinger i ATP-regi.

Rune var oversidder i første runde, og derfor var torsdagens kamp danskerens første, mens Pablo Llamas Ruiz omvendt spillede sin fjerde kamp på fem dage.

Det gav muligvis spanieren fordel af en lidt bedre kamprytme i et første sæt, hvor han tilspillede sig flere breakbolde og brød hurtigt tilbage, da Rune ellers havde kæmpet sig på 4-2.

I et monsterparti med otte sætbolde sikrede Rune sig første sæt med et brud til 7-5, og derfra syntes sagen at være klar.

Rune var spillet varm, og da han brød til 2-0 og samtidigt holdt spanieren fra fadet i egen serv, pegede alt i en retning.

Og efter knap halvanden times spil sikrede Rune sig sejren på sin første matchbold.