Runes banemand fra Australian Open besvimer på banen i Miami

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Runes banemand fra Australian Open besvimer på banen i Miami
Arthur Cazaux spillede en pragtfuld kamp mod Holger Rune ved årets Australian Open.
Arthur Cazaux spillede en pragtfuld kamp mod Holger Rune ved årets Australian Open.AFP
En meget ubehagelig situation opstod under kvalifikationen til hovedturneringen i Miami. Arthur Cazaux faldt således om på banen i tredje sæt, besvimede og rørte sig ikke i flere sekunder. I sidste ende måtte den 21-årige opgive mødet med sin landsmand Harold Mayot.

Harold Mayot, nummer 141 på verdensranglisten, startede kvalifikationskampen i første runde bedre end sin landsmand Arthur Cazaux, der ligger som nummer 74 i verden, og vandt første sæt 6-4. I andet var Cazaux allerede bedre og vandt 7-5, da han kom tilbage fra 4-5 og Mayots serv i det andet parti.

Da det så ud til, at kampen allerede var ved at gå Cazaux' vej, da han førte 2-0 i tredje parti, tabte Arthur sin serv, og med stillingen 2-1 og sin rivals serv faldt han på banen uden at komme til skade, før Mayot servede.

Det var en skræmmende scene, da Cazaux ikke rejste sig fra underlaget i nogen tid, før han fik hjælp. Franskmanden blev kørt fra banen i en kørestol og var tydeligvis tvunget til at opgive kampen. Fans og eksperter brød sig ikke om Harold Mayots opførsel, da hans landsmand faldt på banen og ikke straks kom ham til hjælp.

Arthur Cazaux forlod banen i en temmelig svag tilstand og måtte tydeligvis opgive kampen. Årsagen til den unge franskmands besvimelse var sandsynligvis varmen i Miami. Den 21-årige startede ugen som nummer 74 på ATP-ranglisten, hvilket var hans højeste placering i karrieren.