Murray åbner Indian Wells med enkel sejr over belgiske Goffin

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Murray åbner Indian Wells med enkel sejr over belgiske Goffin

Britiske Andy Murray jubler efter at have besejret belgiske David Goffin i første runde af Indian Wells Masters.
Britiske Andy Murray jubler efter at have besejret belgiske David Goffin i første runde af Indian Wells Masters.AFP
Andy Murray indledte sin 16. optræden ved Indian Wells Masters onsdag med en sejr på 6-3, 6-2 over kvalifikationsspilleren David Goffin.

Den skotske finalist fra 2009 i den californiske ørken brugte 80 minutter på at vinde en overbevisende sejr og har derfor vundet samtlige otte indbyrdes opgør mod den tidligere top-10 belgier.

Murray, der er tredobbelt Grand Slam-mester, som i Dubai i sidste måned erkendte, at han næppe vil fortsætte med at spille efter denne sæson, vandt de sidste ti point i åbningssættet og gik frem med et dobbelt break til 5-2, før han sikrede sig sættet.

"Jeg ramte bolden godt fra den bagerste del af banen, det var en solid præstation," sagde den 36-årige Murray, der ligger nummer 61 på ranglisten.

"Det kan være det bedste, jeg nogensinde har servet her. Jeg har kæmpet med at serve her i mindst ti år. I dag føltes det meget bedre."

Skotten bemærkede, at han altid har haft sine problemer på ørkenbanen gennem årene og har prøvet forskellige forberedelsesstrategier med begrænset succes.

"Jeg har prøvet alt her: Jeg er ankommet senere. Jeg er kommet en uge tidligere for at vænne mig til forholdene, og så har jeg tabt i første runde."

"Men forholdene virker anderledes i år," tilføjede han. "Boldene er hurtigere, og banen virker en smule mindre bagtil."

Den forsvarende mester Carlos Alcaraz, som får fordel af at sidder over i første runde, får italiensk modstand, da Matteo Arnaldi fra Italien besejrede franskmanden Luca van Assche 7-6(6), 7-6(3).

Australian Open-vinderen Jannik Sinner, som fulgte sit Grand Slam-trofæ op med en titel i Rotterdam i sidste måned, starter sin turnering mod Thanasi Kokkinakis, efter at australieren besejrede Marcus Giron 6-3, 7-5.

I kvindernes turnering fortsatte mareridtet med rygskader for 2021-mesteren Paula Badosa, da spanieren trak sig fra sin åbningskamp mod Ashlyn Krueger, der også havde fået et wildcard.

Nadia Podoroska overtager pladsen fra Badosa, der er rangeret som nummer 73, og som ikke stillede op efter Wimbledon sidste sæson på grund af sin skade.

Angelique Kerber, som var finalist her for fem år siden, fik en kamp i anden runde mod en anden Grand Slam-mester.

Den 36-årige tysker slog sin første top 100-modstander, siden hun vendte tilbage fra barselsorlov, da hun besejrede Petra Martic 6-3, 6-4. Kerber møder nu Jelena Ostapenko, der vandt Roland Garros i 2017.

Britiske Katie Boulter, som vandt WTA 500 San Diego-titlen i weekenden, røg ud i første runde med 6-3, 6-2 til italienske Camila Giorgi.