Boris Becker roser Zverev før US Open-start: "Vil blive taget alvorligt igen"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Boris Becker roser Zverev før US Open-start: "Vil blive taget alvorligt igen"

Boris Becker ser Zverev på rette vej.
Boris Becker ser Zverev på rette vej.Profimedia
Den tyske tennislegende Boris Becker roser sin landsmand Alexander Zverev til skyerne, fordi han har sat tyskerne tilbage på landkortet i tennisverden.

Tennisikonet Boris Becker har store forhåbninger til den tyske olympiske mester Alexander Zverev ved US Open, som starter på mandag. "Han har fundet sin hard court-form. Det store håb er selvfølgelig, at han tager det med til New York," sagde den tredobbelte Wimbledon-mester i Eurosport-podcasten "Das Gelbe vom Ball". 

Zverev havde "fået nok kamptræning i løbet af året og opbygget selvtillid. I den henseende bliver han igen taget meget alvorligt af de absolutte topspillere i verden - og det er et godt tegn for ham."

Becker: Zverev har ikke længere skader i tankerne

I lyset af spillerens alvorlige fodskade ved French Open i 2022 kan Becker dog nogle gange næsten ikke se med, når Zverev flyver rundt på hard court-banerne. 

"Når han glider rundt på hard court, stopper mit hjerte altid, fordi jeg selvfølgelig stadig har hans skade i baghovedet," sagde han. 

"Han tænker ikke selv over det længere, ellers ville han ikke gøre det."

Becker ser det som en god nyhed,"at han fysisk er i topform og virkelig er kommet sig over den lange skadespause". Han mener, at "vi snart vil se den "Sascha Zverev", han var for to år siden, igen".

Måske kunne US Open være Zverevs mulighed for at vise, at han igen er blandt de allerbedste.