16-årig russisk teenager fortsætter med at imponere i sin første Grand Slam turnering

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

16-årig russisk teenager fortsætter med at imponere i sin første Grand Slam turnering

Mirra Andreeva i aktion tirsdag på Roland Garros
Mirra Andreeva i aktion tirsdag på Roland GarrosReuters
Den 16-årige russiske teenager Mirra Andreeva har været iskold og cruiset gennem tre kvalifikationsrunder og sin kamp i første runde mod Alison Riske-Amritraj ved French Open tirsdag havde hun heller ikke nogen problemer, da hun vandt 6-1, 6-2.

Mens hun ikke virker påvirket under sine egne kampe, bliver Mirra's nerver kun flossede, når hendes to år ældre søster Erika er i aktion. Den ældre Andreeva, en lucky loser, starter i hovedturneringen senere på tirsdagen.

"Jeg spiller bare," sagde Mirra Andreeva efter sin første Grand Slam-sejr i hovedturneringen. "Jeg tænker bare ikke over det. Jeg prøver bare at nyde hvert øjeblik her. Jeg træner bare og lever mit liv, og det er det. Jeg gør bare mine ting."

Andreeva skabte overskrifter i april, da hun blev den tredjeyngste spiller, 15 år på det tidspunkt, til at vinde en kamp i hovedturneringen i en WTA 1000-turnering ved at slå 2021 U.S. Open-finalisten Leylah Fernandez med 6-3 6-4 i første runde af Madrid Open.

I Paris tabte teenageren kun syv partier i alt i sine to første kvalifikationskampe og vandt også den tredje i lige sæt, før hun tirsdag vandt sin første Grand Slam-sejr 6-2 6-1 over den tidligere nummer 18 på verdensranglisten, Riske-Amritraj.

"Det føles selvfølgelig fantastisk for mig," sagde hun. Jeg er virkelig begejstret for, at det lykkedes mig at vinde denne kamp efter at have klaret kvalifikationslodtrækningen. Så jeg er selvfølgelig rigtig glad, og jeg ser frem til at spille næste runde."

Men når det kommer til hendes søster, er Andreeva rystet.

"Ja, helt sikkert, helt sikkert. Jeg er virkelig nervøs, når hun spiller," siger hun.

Andreeva skabte også overskrifter for nylig, da hun kaldte den tredobbelte Grand Slam-mester Andy Murray smuk, og briten svarede for sjov, at hun burde få tjekket sine øjne.

Parret har været i kontakt siden.

"Efter at han havde vundet en challenger (tidligere i maj), skrev jeg til ham," sagde hun. "Jeg skrev: 'Tillykke'. Han svarede mig faktisk, så jeg var virkelig glad for det.

"Han sagde tak, og held og lykke på Roland Garros," sagde hun. "Måske er det derfor, jeg spiller så godt nu."

Se et sammendrag af kampen med Flashscore.