Argentinsk top-10-dræber forventer vild stemning mod Rune

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Argentinsk top-10-dræber forventer vild stemning mod Rune
Holger Rune kan komme ud i en ophedet affære mod Cerundolo.
Holger Rune kan komme ud i en ophedet affære mod Cerundolo.
Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix
Det kan blive en stemningsfyldt affære, når Holger Rune mandag eftermiddag møder argentineren Francisco Cerundolo på Roland Garros-anlæggets næststørste arena, Court Suzanna-Lenglen.

Rune har gang på gang vist, at han kan opildne publikum med sit spil og attitude, og Cerundolo viste prøver på noget af det samme, da han lørdag slog Taylor Fritz på samme bane.

Argentineren forventer derfor også en kamp med stemning på tilskuerpladserne.

"Det bliver helt sikkert vildt mod Holger. Han kan godt lide at engagere publikum og lege med tilskuerne. Nogle gange er de imod ham, andre gange er de med ham, fordi han er en fantastisk spiller. Det bliver sjovt, og jeg vil nyde det. Forhåbentlig vil de fleste være på min side, men det bliver nok 50-50," vurderer Francisco Cerundolo.

Verdens nummer 23 har været lidt af en favoritdræber den seneste tid og har slået tre spillere fra top-10 den seneste halvanden måned.

I Rom slog han italienske Jannik Sinner, og i Barcelona besejrede han norske Casper Ruud. De ligger henholdsvis nummer ni og fire i verden. Lørdag slog han så Fritz, der er nummer otte lige nu.

To gange de seneste måneder har han også slået nummer 13, Cameron Norrie, og på hardcourt i Miami vandt han over verdens nummer 10, Felix Auger-Aliassime.

Det får ham dog ikke til at miste jordforbindelsen, da han bliver spurgt til, om han selv føler, at han hører til i top-10.

"Jeg føler ikke, at jeg hører til i top-10. Jeg er ikke engang i top-20 endnu, selv om jeg formentlig er det eller er tæt på efter French Open. Men jeg arbejder på at nå det niveau, og jeg er kommet tættere på. Jeg skal bare blive ved med at vinde og blive bedre, så jeg forhåbentlig kan nå top-10 en dag. Jeg har spillet rigtig godt på det seneste og er glad for at have slået så mange spillere fra top-10 og top-20," siger Cerundolo.

Han slog Rune i deres hidtil eneste møde, men det var i en Challenger-turnering i sommeren 2019, da Rune lå helt nede som nummer 1136 i verden. Nu er den 20-årige dansker nummer seks.

Mandagens møde er programsat som den anden kamp efter damesinglen mellem Beatriz Haddad Maia og Sara Sorribes Tormo, der begynder klokken 11.

Dermed kan man forvente Rune på banen mellem klokken 13 og 14.