Jannik Sinner indleder ATP Finals med sejr i to sæt over Tsitsipas

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jannik Sinner indleder ATP Finals med sejr i to sæt over Tsitsipas

Sinner fejrer sin sejr
Sinner fejrer sin sejrAFP
Jannik Sinner (22) fik en flyvende start på ATP Finals i Torino søndag, da han slog Stefanos Tsitsipas (25) i to sæt, 6-4, 6-4.

Italieneren var overbevisende i den første kamp i ATP's sæsonafsluttende showpiece-event foran et begejstret hjemmepublikum i det nordøstlige Italien.

Selvom Sinner var bagud 5-2 i deres indbyrdes opgør, kom han tidligt foran i første sæt, da han brød til 2-2, og derefter så han sig aldrig tilbage, som han sikkert sikrede sig sejren på en time og 25 minutter.

Kampen forblev på serv indtil det femte parti i første sæt, hvor den fjerdeseedede Sinner brød grækerens serv og kun behøvede én breakbold for at bringe sig i en føring, som han aldrig gav fra sig igen.

Tsitsipas lagde pres på italienerens serv i det næste parti og tvang det til deuce, men Sinner holdt fast og sikrede sig breaket, inden han servede første sæt hjem til 6-4.

Først på serv igen i andet sæt var den græske verdensetter hurtigt bagud i kampen igen, da Sinner brød hans serv til 1-0, og Tsitsipas havde svært ved at leve med italienerens hurtige grundslag.

Ved 2-0 fremtvang Sinner tre breakbolde, men var ude af stand til at udnytte dem, da Tsitsipas ihærdigt holdt sig inde i kampen.

Sinner, der som bekendt spillede på hjemmebane og nu var foran med et sæt og et break, slappede af i sin karrieres anden ATP Finals-turnering og så aldrig ud til at have problemer med sin serv, som han metodisk afgjorde partierne og vandt i lige sæt.

Den anden kamp i den grønne gruppe finder sted senere søndag, når førsteseedede Novak Djokovic tager imod danske Holger Rune.

Djokovic kan sikre sig årets førsteplads med en enkelt sejr i finalen.