Andy Murray antyder pensionering efter sejr over Denis Shapovalov i Dubai

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Andy Murray antyder pensionering efter sejr over Denis Shapovalov i Dubai

Andy Murray slog Denis Shapovalov ud i Dubai
Andy Murray slog Denis Shapovalov ud i DubaiAFP
Andy Murray antydede, at han måske trækker sig tilbage inden for de næste "få måneder" efter at han vandt sin åbningskamp i Dubai.

Den tidligere verdensetter kæmpede sig fra et sæt nede til at slå Denis Shapovalov) 4-6, 7-6(5), 6-3.

Murray, som brød en stime på seks nederlag i Doha i sidste uge, før han røg ud mod den tjekkiske teenager Jakub Mensik, fortalte BBC i december sidste år, at 2024 kunne blive hans sidste år på ATP-touren.

"Jeg har nok ikke så lang tid tilbage, men jeg vil gøre mit bedste i de sidste par måneder," sagde Murray i mandags.

"Jeg elsker stadig at konkurrere og elsker stadig spillet. Det er klart, at det bliver sværere og sværere, jo ældre man bliver, at konkurrere med de unge fyre og holde sin krop fit og frisk."

Murray så ud til at sige til sin spillerboks under sit opslidende nederlag til Mensik i sidste uge, at "dette spil ikke er noget for mig længere", men han nedtonede disse kommentarer.

"Folk læser meget ind i, hvad jeg siger på banen, og det er ikke altid rationelt," tilføjede han. "Men alle spørger mig alligevel om det hele tiden."

Murray vandt sin sejr nr. 500 på hard court og nåede dermed en milepæl, som han deler med Roger Federer, Novak Djokovic, Andre Agassi og Rafael Nadal.

"Ja, det er ikke dårligt (500 sejre på hardcourt). Hardcourt har været et fantastisk underlag for mig gennem årene. Jeg er meget stolt af det."

Murray havde svært ved at dæmme op for et stærkt første sæt fra den tidligere top 10-spiller Shapovalov, som er på jagt efter sin bedste form efter at have været skadet i slutningen af sidste sæson.

Men den tredobbelte Grand Slam-mester fik afværget et tie-break i andet sæt, før han let kom igennem det afgørende sæt med et double-break.

Murray skal møde enten veteranen Gael Monfils eller den femteseedede franskmand Ugo Humbert i ottendedelsfinalen.

Briten har ikke nået kvartfinalen i en ATP-turnering, siden han tabte finalen til Daniil Medvedev i Qatar for over et år siden.

Murray faldt 17 pladser på ATP-ranglisten tirsdag og ligger nu på 67. pladsen.