Frustreret Holger Rune mistede fokus i semifinalesejr

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Frustreret Holger Rune mistede fokus i semifinalesejr

Frustreret Holger Rune mistede fokus i semifinalesejr
Frustreret Holger Rune mistede fokus i semifinalesejrPATRICK HAMILTON/AFP
Holger Rune spillede sig lørdag morgen dansk tid i årets første finale ved at vinde sin semifinale i Brisbane International.

Men det var ikke uden problemer, at den topseedede dansker slog russeren Roman Safiullin med cifrene 6-4, 7-6.

Rune var rasende på sig selv efter at tabt sit serveparti ved stillingen 2-1 i andet sæt.

Ved det efterfølgende sidebytte råbte Rune sin frustration ud, og i boksen forsøgte Kenneth Carlsen, der er træner for Rune i denne turnering, at opmuntre den danske top-10-spiller.

"Jeg var så frustreret, efter at han brød mig. Jeg mistede total fokus. Tak til mit hold for at holde mig på sporet. Jeg fik lukket kampen i to sæt, og det er godt for energien. Mentalt var det også godt nok i dag," siger Holger Rune efter kampen ifølge TV 2 Sport.

Safiullin var en hård nød at knække.

Russeren, der er nummer 39 i verden, var hårdtslående fra baglinjen og servede i perioder desuden godt. 24 vindere slog russeren mod Runes 14 af slagsen ifølge ATP's statistikker fra kampen.

"Han ramte bolden hårdt, så jeg måtte være klar på fødderne. Jeg havde et parti i andet sæt, hvor jeg var lidt langsom, og han var over mig med det samme og brød mig. Jeg måtte være opmærksom og klar til at udnytte mine chancer, og det lykkedes," siger Holger Rune.

Hans modstander i finalen findes senere lørdag.

Klokken 11.30 dansk tid begynder den anden semifinale, der står mellem den andenseedede bulgarer, Grigor Dimitrov, og australieren Jordan Thompson, der slog Rafael Nadal i kvartfinalen.

"Uanset hvem jeg skal møde, bliver det en hård kamp," lyder det fra Holger Rune.