Holger Rune imponeret efter hård kamp: Måtte grave dybt og kæmpe

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Holger Rune imponeret efter hård kamp: Måtte grave dybt og kæmpe

Holger Rune måtte på det nærmeste spille op til sit bedste onsdag for at besejre en utroligt velspillende Alexander Shevchenko.
Holger Rune måtte på det nærmeste spille op til sit bedste onsdag for at besejre en utroligt velspillende Alexander Shevchenko.Profimedia
Det blev en hård kamp for Holger Rune, da han onsdag middag dansk tid mødte russiske Alexander Shevchenko, men efter næsten to og en halv times tennis kunne danskeren konstatere sejr over den formstærke russer. Danskeren måtte dog efter eget udsagn grave dybt.

For anden kamp i streg måtte 20-årige danske Holger Rune onsdag middag dansk tid ud i tre sæt for at sikre sig sejren ved Brisbane International i det vestlige Australien. Således tvang 23-årige russiske Alexander Shevchenko danskeren ud i en lang og hård kamp. 

Mens de tre sæt i første runde, hvor danskeren besejrede australske Max Purcell, kun tog omkring en time og 40 minutter at gennemspille, så var det en anderledes lang og sej kamp mod Shevchenko, to timer og 27 minutter i en åbenlys fugtig australsk aftenvarme. 

Efter sejren var danskeren da også imponeret over sin russiske modstander, der i løbet af 2023 kravlede fra en placering udenfor top-300 på verdensranglisten til nu at ligge i top-50, i øjeblikket indtagende placering nummer 48.

”Jeg synes, det var en rigtig god kamp. Han smadrede bolden afsted og gik virkelig efter det, han gjorde det svært for mig,” fortæller Rune efter kampen ifølge turneringens officielle hjemmeside

I tredje sæt fik Rune for alvor skovlen under den stærkt spillende russer, men i de to forudgående sæt var der forsvindende lidt, der adskilte de to energiske og eksplosive spillere, hvilket også danskeren bemærkede ovenpå sejren. 

”Starten af kampen var hård, så jeg måtte virkelig grave dybt og kæmpe,” understreger Rune, der med sejren har banet vejen for et topresultat med flere af de andre seedede spillere, herunder tredjeseedede amerikanske Ben Shelton, allerede ude af turneringen.

Nu venter en anden australier, nemlig overraskelsen James Duckworth, i kvartfinalen for Holger Rune. Duckworth var gennem kvalifikationen til turneringen, hvor han besejrede Philip Sekulic og Grégoire Barrère, inden han i hovedturneringen har slået først amerikanske JJ Wolf og senest tyske Yannick Hanfmann

Rune og Duckworths opgør er programsat til at starte klokken 1 natten mellem torsdag og fredag. Samtidig spilles den anden kvartfinale i Runes halvdel af turneringen, hvor russiske Roman Safiullin mødes med italienske Matteo Arnaldi.