Ståle Solbakken kvalificerede ikke Norge til VM. Alligevel fik han kæmpe bonus

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ståle Solbakken kvalificerede ikke Norge til VM. Alligevel fik han kæmpe bonus

Ståle Solbakken kvalificerede ikke Norge til VM. Alligevel fik kæmpe bonus
Ståle Solbakken kvalificerede ikke Norge til VM. Alligevel fik kæmpe bonusBax Lindhardt/Scanpix
FC Københavns tidligere træner Ståle Solbakken, der nu er træner for det norske fodboldlandshold formåede ikke at kvalificere Norge til VM-slutrunden, men fik alligevel udbetalt en bonus på ca. 670.000 kroner af det norske fodboldlandshold.

Norge endte kun på en tredjeplads i deres VM-kvalifikationsgruppe efter Holland og Tyrkiet og formåede dermed ikke at kvalficere sig til Qatar. Alligevel fik Ståle Solbakken udbetalt en enorm bonus i kølvandet på VM-kampagnen. Det fortæller det norske fodbold forbund til vg.no

I august sidste år valgte NFF at offentliggøre landsholdschefens løn efter en længere debat. I pressemeddelelsen stod der: "Ståle Solbakken indgik i 2020 en aftale med NFF om en årsløn på fem millioner (norske kroner) med mulighed for bonusudbetalinger på op til en million (norske kroner) afhængig af, hvad kampresultaterne er i løbet af året."

Fodboldpræsident Lise Klaveness oplyser til VG, at "bonussen" er knyttet til resultater i landskampe.

"Forhøjelsen for Ståles løn sidste sidste år er en følge af den aftale, han indgik med NFF under daværende formand Terje Svendsen i 2020. Der blev der aftalt en årlig bonus på en million (norske kroner) fra 2022. Denne trådte i kraft sidste år, ergo en samlet stigning på en million, skriver Klaveness i en sms til mediet.