"Skakmesteren" kørte Rublev ud af brættet og viste frygtindgydende form

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

"Skakmesteren" kørte Rublev ud af brættet og viste frygtindgydende form

Opdateret
"Skamesteren" kørte Rublev ud af brættet og viste frygtindgydende form
"Skamesteren" kørte Rublev ud af brættet og viste frygtindgydende formStephanie Lecocq/Reuters/Ritzau Scanpix
Daniil Medvedev med kælenavnet "Skakmesteren" tog det længste strå i det rent russiske møde i Torino ved ATP-sæsonfinalerne mandag aften, da han slog sin landmand Andrej Rublev med 6-4, 6-2.

Det russiske par kender hinanden så godt som nogen spillere på ATP-touren, og har så tæt et forhold, at Rublev er gudfar til Medvedevs datter.

Rublev ankom til Italien i god form, efter at have nået semifinalen i Paris Masters og nået finalen i Shanghai Masters - hvor han blev besejret af Hubert Hurkacz.

I et begivenhedsrigt åbningssæt, der bød på masser af fantastiske boldudvekslinger i verdensklasse, formåede Rublev at afværge fire tidlige breakpoints, før han tabte det syvende parti i egen serv.

Rublev formåede dog at hæve sig niveau hen i mod slutningen af sættet og havde flere chancer til at bryde tilbage i Medvedevs sidste to partier i første sæt, men Medvedev holdt stand og servede første sæt i land.

Andet sæt var mere ligetil, hvor Medvedev brød i Rublevs første parti, og Medvedev blev aldrig truet af sin landsmand i andet sæt, hvor Rublev aldrig formåede at true Medvedevs servepartier.

Med sejren lægger Medvedev sig på førstepladsen i rød gruppe, med Alexander Zverev, der besejrede Carlos Alcaraz på andenpladsen.