Se video: Ny tennis-stjerne fejrede turnerings-sejr med karaoke foran ellevildt publikum

Ny stjerne på tennis-himlen fejrede turnerings-sejr med karaoke for ellevildt publikumAFP
Efter at have vundet WTA turneringen i Zhengzhou, fejrede den potentielt kommende superstjerne Zheng Qinwen sin store hjemmebane-triumf med en improviseret omgang karaoke.

Sidste års Newcomer of the Year på WTA Touren tabte første sæt, men vandt de to næste over French Open mesteren fra 2021, tjekken Barbora Krejcikova, med 2-6, 6-2, 6-4.

Dermed vandt hun karrierens anden titel efter hun havde vundet den første i Palermo i juli. Og mens Zheng lavede 10 esser og slog 30 vindere på vej mod triumfen, så ramte hun også alle de rigtige toner, da hun modtog trofæet efter kampen ved at synge en kinesisk sang med fansene.

Det var en passende hyldest efter Zheng havde fortalt journalister ved US Open, hvor hun nåede sin første Grand Slam-kvartfinale, at karaoke og rutsjebaner er to af hendes foretrukne sysler uden for banen.

"For det meste synger jeg kinesiske sange, langsomme sange," sagde hun. “Jeg laver også noget kinesisk rap. Jeg kan måske kun tre eller fire engelske sange. For det meste er det kinesisk."

Zheng blev den tredje kinesiske spiller til at vinde en titel på WTA 500-niveau eller højere, og skrev sammen med Zhu Lin og Wang Xiyu tennis-historie eftersom det er første gang at tre kinesiske kvinder har vundet mindst én WTA-single-titel samme år.

"Da jeg var på banen og vandt det sidste point, følte jeg mig super glad," sagde Zheng efter sin sejr, ifølge WTAs hjemmeside. "Hele mængden, der råbte efter mig, de støttede mig fuldt ud, i det øjeblik var følelsen uforklarlig."