Sønderjyske banker Køge og forlænger god stime

Sønderjyske banker Køge og forlænger god stimeSønderjyske Fodbold.dk
Efter en lidt sløj start på sæsonen er Sønderjyske for alvor kommet op i gear i 1. division.

Onsdag tog holdet sin fjerde sejr i træk i landets næstbedste fodboldrække, da HB Køge i Haderslev blev slået med hele 4-0.

I de fire sejre har Sønderjyske præsteret en samlet målscore på 16-2.

Allerede efter små 20 minutter stod der 2-0 onsdag. Først scorede Kristall Ingason og kort efter gjorde Peter Christiansen islændingen kunsten efter.

Det forblev 2-0 frem til pausen. Et lille kvarter inde i anden halvleg kom 3-0-målet så, da Mads Agger scorede på straffespark.

Atli Barkarson lukkede endegyldigt kampen med sin scoring til 4-0 med et kvarter tilbage.

Sønderjyske har nu 13 point efter seks kampe på førstepladsen. Den kan både Hobro og AaB dog overtage, afhængigt af hvordan deres indbyrdes møde torsdag ender.

Hillerød startede sæsonen med at tabe sine første fire kampe.

Det har holdet dog fået rettet op på det, og onsdag blev det til den anden sejr i træk, da det i det rent nordsjællandske opgør mod FC Helsingør blev til en storsejr på 6-1. Helsingør har nu ikke vundet i de seneste fire kampe.

Vendsyssel tog også en sejr onsdag. Hjemme mod Kolding IF endte det 2-1.