Rüdiger rystet over comeback: Jeg har aldrig oplevet noget lignende

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Rüdiger rystet over comeback: Jeg har aldrig oplevet noget lignende

Opdateret
Rüdiger rystet over comeback: Jeg har aldrig oplevet noget lignende
Rüdiger rystet over comeback: Jeg har aldrig oplevet noget lignendeAFP
Real Madrid og Champions League er noget helt særligt. Det viste det spanske mesterhold nok en gang tirsdag aften, da holdet vendte 0-2 til sejr på 5-2 ude mod Liverpool.

Den tyske forsvarsspiller Antonio Rüdiger er i gang med sin første sæson hos Real Madrid, og han fik at mærke, hvad det er, Real Madrid kan i turneringen, som klubben vandt sidste år for 14. gang i historien.

"Det er vanvittigt. Jeg kunne se gennem kampen, at vi stadig troede på det, men at komme tilbage på den måde er bare vanvittigt," siger Rüdiger efter kampen ifølge uefa.com.

"Vi sagde til os selv, at vi bare skulle have et enkelt mål, og det fik vi relativt hurtigt. Efter det var vi tilbage i kampen. Jeg har aldrig oplevet en aften som i aften i min karriere."

Real Madrids comeback blev kickstartet af brasilianske Vinicius Junior, som med en flot scoring reducerede til 1-2. Efterfølgende sørgede han også for 2-2 med en heldig scoring inden pausen.

Ballon d'Or-vinder Karim Benzema, som scorede spaniernes to sidste mål i storsejren, er da heller ikke i tvivl om, hvad brasilianerens store præstation i første halvleg fik af betydning.

"Når man ved, at det er en vital kamp, og du er nede 0-2, så ved du, at du skal levere noget. Et mål kan ændre enhver kamp, og det var det, Vinicius Junior sørgede for i dag," lyder det fra den franske skarpretter.

Det endte med at blive en af de aftener, som vil skrive sig ind i Real Madrids Champions League-historie. 

"Vi startede skidt. Vi vidste, at fansene på Anfield ville lægge pres på os, men efter det første kvarter (hvor stillingen var 2-0 til Liverpool, red.), så man det sande Real Madrid", siger Benzema.

Der er returkamp på Estadio Santiago Bernabeu i Madrid 15. marts.