Roberto Mancini trækker sig som italiensk landstræner

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Roberto Mancini trækker sig som italiensk landstræner

Roberto Mancini trækker sig som italiensk landstræner
Roberto Mancini trækker sig som italiensk landstrænerProfimedia
FIGC (Det Italienske Fodbold Forbund) har meddelt, at Roberto Mancini officielt har trukket sig fra sin rolle som cheftræner for det italienske landshold.

Timingen kunne ikke være værre, da Azzurri skal spille afgørende EURO 2024-kvalifikationskampe mod Nordmakedonien den 10. september og Ukraine den 12. september.

Italienerne startede gruppen med et 2-1-nederlag til England samt en 2-0-sejr ude mod Malta.

"I betragtning af de vigtige og tætte kampe i kvalifikationen til UEFA Euro 2024, vil navnet på den nye CT blive annonceret i løbet af de næste par dage," lød en erklæring fra FIGC.

"Forbundet meddeler, at det har accepteret Roberto Mancinis fratræden som træner for det italienske landshold, som blev modtaget sent i går aftes."

Det er et chok, især da Mancini for få dage siden også blev udnævnt til koordinator for de forskellige italienske ungdomshold, en rolle, der skulle give ham mere magt over talentdelen

Mancini vandt EURO 2020-turneringen og forlader "Azzurr"i efter 39 sejre, 13 uafgjorte og ni nederlag, hvor "Nazionale" scorede 130 mål og lukkede 49 ind.

Den 58-årige blev udnævnt i maj 2018, og hans kontrakt skulle løbe indtil udgangen af ​​juli 2026.

Det har været nogle meget hårde måneder for Mancini på det personlige plan, hvor han mistede både sin italienske kollega Gianluca Vialli og gode ven Sinisa Mihajlovic til sygdom.