Dommer-tvist årsag til afrikansk fodbold-præsidents raseri da han sparkede mand ned

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Dommer-tvist årsag til afrikansk fodbold-præsidents raseri da han sparkede mand ned

Dommer-tvist årsag til afrikansk fodbold-præsidents raseri da han sparkede mand ned
Dommer-tvist årsag til afrikansk fodbold-præsidents raseri da han sparkede mand nedProfimedia
Det så fredeligt ud, da Samuel Eto'o efter VM-kampen mellem Brasilien og Sydkorea mandag lod sig fotografere med fans. Men pludselig eskalerede situationen uden for stadion.

I en video, der har floreret på sociale medier, kan man se, at fodboldikonet, der i dag er præsident i Camerouns fodboldforbund, bliver rasende på en person, som han til sidst sparker ned.

Personen som opsøgte Eto'o var en algerisk youtuber, som stillede spørgsmål ved dommer Bakary Gassama´s integritet. Gassama var den dommer, der dømte den altgørende VM-Playoff kampen mellem Algeriet og Cameroon den 29. marts, hvor Cameroon dybt ind i overtiden scorede det altafgørende mål til 2-1, der gav dem VM-billetten.

 

Algeriet sendte efter kampen en klage til FIFA og påkrævede at kampen skulles spilles om. Efter kampen angreb algeriske fans Eto'o, da han skulle boarde sit fly i lufthavnen. 

Med et kamera i hånden opsøgte youtuberen den tidligere fodboldstjerne i forbindelse med episoden foran stadion. Flere personer forsøgte at holde Samuel Eto'o tilbage, og det så i første omgang ud til, at han var dysset ned.

Men den tidligere stjerneangriber vristede sig fri, tog tilløb, svingede benet og ramte youtuberen, der røg i asfalten. Det var det spansk-amerikanske medie La Opinión, der først skrev om hændelsen. Mediet fortæller, at det efter episoden forsøgte at få Samuel Eto'o i tale, men det lykkedes ikke.

Samuel Eto'o indstillede sin fodboldkarriere i 2019 efter en periode i en klub fra Qatar. Han har store klubber som Real Madrid, FC Barcelona, Inter og Chelsea på sit cv. For knap et år siden blev han valgt som præsident i Camerouns fodboldforbund.