Pogba suspenderet efter positiv doping-test

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Pogba suspenderet efter positiv doping-test
Italienske medier: Pogba tester positiv for doping
Italienske medier: Pogba tester positiv for doping
Profimedia
Den tidligere Manchester United stjerne Paul Pogba, som i dag spiller for Juventus, har testet positiv for brug af det forbudte middel Testosteron. Det melder flere forskellige italienske medier mandag.

De italienske nyhedsbureau ANSA samt medierne Gazzetta dello Sport og Sky Sport skriver mandag aften, at den 30-årige midtbanespiller blev testet positiv for brug af testosteron 20. august.

Testen blev angiveligt foretaget efter Juve´s opgør mod Udinese for tre uger siden, hvor Pogba sad på bænken hele kampen.

Pogba har igennem karrieren været indblandet i flere forskellige skandaler med både skader og afpresning fra organiserede kriminelle og skulle doping-historien holde vand, kan det med evt. fyring og doping-karantæne være sidste gang, at vi har set Pogba på internationalt top-niveau.

Han er lige nu i gang med sin anden periode i Juventus. Da han som ung ikke formåede at bryde igennem hos Manchester United, rykkede han til den italienske klub i 2012.

I de efterfølgende år gjorde han det så godt, at Manchester United ville satse på ham igen, og derfor gjorde han comeback i den engelske klub i 2016.

Her var Manchester United havnet i en svær periode, og Paul Pogba formåede kun i glimt at vise sin klasse.

Klasse har han imidlertid vist på det franske landshold ved flere lejligheder, og han kan prale af at have vundet VM i 2018. I alt har han spillet 91 landskampe.