Pep Guardiola om nederlag til Newcastle: "Vi spillede en fantastisk kamp"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Pep Guardiola om nederlag til Newcastle: "Vi spillede en fantastisk kamp"
Pep Guardiola var tilfreds med spillet trods nederlag.
Pep Guardiola var tilfreds med spillet trods nederlag.
OLI SCARFF/AFP
Sidste år røg Manchester City ud af Carabao Cup efter slet ikke at være "til stede" på banen, mens de onsdag aften røg ud efter i det mindste at have gjort en fin figur på banen mod Newcastle.

Sådan lyder dommen fra de blåklædtes cheftræner, Pep Guardiola, der trods 0-1-nederlaget mener, at hans hold spillede en god kamp.

"Vi spillede en fantastisk kamp," siger den spanske cheftræner til det britiske medie Sky Sports efter kampen.

"De scorede et mål. Sidste sæson røg vi ud mod Southampton og var slet ikke til stede, men det var vi i aften. Tillykke til Newcastle."

Som det så ofte er tilfældet i den mindre af de to store pokalturneringer i England havde Pep Guardiola givet en pause til en lang række af de spillere, som spiller i Premier League hver uge for Manchester City.

Stefan Ortega, Nathan Aké, Manuel Akanji, Kalvin Phillips, Oscar Bobb, Sergio Gomez, Josko Gvardiol og Mateo Kovacic fik alle chancen fra start.

Men det var Newcastles svenske angriber, Alexander Isak, der endte med at sende bolden i kassen og give hjemmeholdet en snæver 1-0-sejr.

Newcastles cheftræner, Eddie Howe, erkender, at første halvleg ikke gik efter planen. Men hjemmeholdet fik vendt skuden efter pausen.

"Første halvleg var hård... Jeg synes ikke, vi spillede særlig godt, men vi forsvarede os godt i den første del, for vi havde ikke bolden særlig meget."

"I anden halvleg var vi helt fantastiske i de fleste aspekter. Både defensivt og offensivt. Vi angreb enormt godt og fortjente nok i sidste ende at vinde," siger Eddie Howe.

Med sejren over Manchester City er Newcastle videre til ottendedelsfinalen af Carabao Cup. Her tørner holdet sammen med en anden Manchester-klub, nemlig Manchester United.

Liverpool skal op mod Bournemouth, Chelsea skal op mod Blackburn, og Arsenal skal møde West Ham.