Osimhen om konflikt: Ingen kommer mellem mig og napolitanerne

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Osimhen om konflikt: Ingen kommer mellem mig og napolitanerne

Osimhen om konflikt: Ingen kommer mellem mig og napolitanerne
Osimhen om konflikt: Ingen kommer mellem mig og napolitanerneProfimedia
Stjerneangriberen Victor Osimhen reagerer nu for første gang på konflikten med Napoli, som blev startet af en video, som klubben sendte ud tidligere på ugen.

Nigerianeren erklærer på Instagram således sin kærlighed til napolitanerne.

"Det var en vidunderlig beslutning at komme til byen Napoli i 2020. Napolis folk har vist mig så meget kærlighed og venlighed, og jeg kommer ikke til at tillade, at nogen kommer mellem os."

"Den passion, som folket i Napoli har, er drivkraften bag den ild, der betyder, at jeg altid spiller med hjerte og sjæl. Og min kærlighed til logoet er urokkelig. Jeg bærer det med stolthed."

Osimhen undlader helt at nævne klubben, men understreger i stedet sine bånd til folkene i byen, efter at det af blandt andet nigerianske stemmer er blevet antydet, at Osimhen bliver udsat for racisme af egne fans.

"Beskyldningerne mod Napolis folk er usande. Jeg har mange venner fra Napoli, som er blevet en del af min familie og min hverdag."

"Jeg sætter pris på nigerianerne og alle andre for deres støtte. Tak, jeg er for evigt taknemmelig", skriver Osimhen.

Sagen startede efter sidste uges kamp mod Bologna, da Napoli på sin officielle TikTok-profil delte en video med Osimhen.

I opgøret fik Napoli straffespark, efter at blandt andre Victor Osimhen havde appelleret for, at en modstander havde haft arm på bolden. Osimhen sparkede selv, men misbrugte.

Episoden blev klippet sammen med et lydspor af en tegnefilmsagtig pibestemme, der beder om at få straffespark.

Videoen blev lagt på Napolis officielle profil på platformen TikTok. Og inden den blev slettet igen, blev den gemt og delt vidt og bredt på andre sociale platforme.

Angriberens agent, Roberto Calenda, truede klubben med et sagsanlæg, mens han selv forholdt sig tavs.

På banen har han siden spillet to kampe og scoret i dem begge, mens Napoli på sin hjemmeside har beklaget, hvis Osimhen har følt sig stødt over videoen, da det ikke var hensigten med den.