Officielt: Mykhailo Mudryk er ny Chelsea-spiller

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Officielt: Mykhailo Mudryk er ny Chelsea-spiller

Officielt: Mykhailo Mudryk er ny Chelsea-spiller
Officielt: Mykhailo Mudryk er ny Chelsea-spillerChelsea
Efter længere tids spekulationer har den 21-årige ukrainer sat sin underskrift på en langvarig kontrakt med engelske Chelsea.

Det har ulmet i flere dage, men op til søndagens kamp mellem Chelsea og Crystal Palace kunne hjemmeholdet endelig offentliggøre deres nyeste indkøb, Mykhailo Mudryk har underskrevet en kontrakt med London-klubben, der går helt frem til 2030, og en transfersum på 100 millioner euro, det vil sige i omegnen af 750 millioner kroner, skal være blevet aftalt med Shaktar Donetsk.,

Det har været den sum, de har krævet fra begyndelsen, og den sum, der i sidste ende fik Arsenal til at trække sig. De lå ellers i lang tid i pole position til at sikre sig det ukrainske stjerneskud. 

Mudryk er ny mand i blåt
Mudryk er ny mand i blåtProfimedia

Men i stedet har Chelsea de seneste dage overhalet deres lokalrivaler, og nu er de altså sikret en af verdens mest ombejlede, offensive talenter på en lang kontrakt. Den fortløbende række dårlige resultater for de skadesplagede kongeblå har dermed udløst nok en stortransfer fra Chelseas ejerskab, der ellers ikke har været bange for at lufte tegnebogen i denne sæson. De havde således allerede inden købet af Mudryk brugt over 300 millioner pund på nye spillere.