Midtjyske ulve viste tænder mod sårbare Silkeborg i afbrudt kamp

Cho Gue-Sung (FCM 10) jubler efter sin scoring under uperligakampen mellem FC Midtjylland og Silkeborg IFClaus Fisker/Ritzau Scanpix
FC Midtjylland vandt sin anden kamp i træk i Superligaen hjemme på MCH Arena, da de i en kamp, der efter 23 minutter afbrudt på grund af et voldsomt uvejr, satte Silkeborg IF til vægs med en 2-0 sejr, der endda kunne være blevet større, havde det ikke været for en række spildte chancer.

Hjemmeholdet fra Midtjylland startede utroligt aggressivt og lagde et højt tryk fra start mod et Silkeborg-mandskab, der ofte smed mange bolde væk, hvilket gjorde dem sårbare på hurtige omstillinger fra FC Midtjylland.

Silkeborg blev også nær straffet for en personlig fejl efter 15 minutter, da Gustav Isaksen fik tildelt et straffespark, da Alexander Busch fjernede hans støtteben, men som i kampen mod Hvidovre misbrugte Isaksen det store tilbud.

Kampen blev derefter stoppet efter 23 minutter af dommer Jakob Karlsen i ca. en halv time, da et større uvejr bevægede sig ind over MCH Arena, og efter afbrydelsen var det udeholdet, der for alvor løb ind i et uvejr fra hjemmeholdets side.

Efter 28 minutter kom midtjyderne nemlig i spidsen, da den aldeles fremragende midtbanestrateg 21–årige Aral Simsir scorede på en ren frisparksperle.

FC Midtjylland - Silkeborg IF - Spiller-karakterer
FC Midtjylland - Silkeborg IF - Spiller-karaktererFlashare

Det fyrede for alvor op under hjemmeholdet, som i de næste minutter sprudlede af spillerglæde med Simsir som den store organisator.

Seks minutter efter føringsmålet fordoblede midtjyderne føringen, da Cho Gue-sung scorede for anden kamp træk, da Silkeborg-forsvaret efterlod alt for meget plads til den mårfarlige sydkoreaner, der i feltet ikke havde nogen problemer med at udplacere en hjælpeløs Nikolaj Larsen i Silkeborgs mål.

Efter pausen gik midtjyderne et gear ned og begyndte at trække tempoet ud af kampen mens Silkeborg manglede den fornødne skarphed på den sidste halvdel af banen, hvor den sidste aflevering ofte savnede den fornødne kvalitet til for alvor at kunne true hjemmeholdets forsvar.

Dermed indtager FC Midtjylland føringen i Superligaen med seks points efter to kampe, mens Silkeborg i bunden slikker sårene efter to nedelerlag i træk.