Matthäus reagerer efter hård kritik fra Uli Hoeness: Hvorfor ringer han ikke til mig?

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Matthäus reagerer efter hård kritik fra Uli Hoeness: Hvorfor ringer han ikke til mig?

Hoeness og Matthäus har indledt verbalt slagsmål i tyske medier
Hoeness og Matthäus har indledt verbalt slagsmål i tyske medierProfimedia
To af Tysklands største spillere gennem tiderne, Lothar Matthäus og FC Bayern Münchens ærespræsident Uli Hoeness har indledt en krig på ord i kølvandet på Matthäus' dækning af Bayern i skikkelse af sin rolle som kommentator for tyske SKY

Matthäus har bl.a kritiseret Bayern's træner Julian Nagelsmann for hans opførsel efter nederlaget til Mönchengladbach og samtidig har han også for åben skærm anklaget Bayern München's ledelse for ikke at stå bag Nagelsmann i krisetider.

Det har fået Uli Hoeness op af stolen, og han anklager Matthäus for hans manglende loyalitet mod Bayern, som han sammenlagt spillede 12 år af sin karriere for, gennem to perioder. 

"Matthäus var fremragende fodboldspecialist og har været en meget vigtig personlighed i Bayern gennem de sidste 20 år," siger Hoeness: "Men nogle gange glemmer han, at han plejede at spille for denne klub. Jeg forstår simpelthen ikke nogle af de udtalelser, han kommer med", siger Hoeness i følge AFP.

Matthäus har hurtigt taget til genmæle og siger til SKY: "Måske er Hoeness misinformeret eller også ønsker han at distancere sig fra problemerne i Bayern. Men jeg forstår ikke hvad det er for nogle udtalelelser, han hentyder til, hvorfor ringer han ikke til mig?", siger Matthäus.