Uno-X-boss jubler over Cort-tilgang: "Han er slet og ret en vinder"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Uno-X-boss jubler over Cort-tilgang: "Han er slet og ret en vinder"

Magnus Cort har vundet 26 professionelle sejre i sin karriere, blandt andet seks etaper i Vuelta a España og to etaper i Tour de France.
Magnus Cort har vundet 26 professionelle sejre i sin karriere, blandt andet seks etaper i Vuelta a España og to etaper i Tour de France.Photogomezsport
Det vækker stor glæde på det danskerglade norske cykelhold Uno-X, at holdet fra 2024-sæsonen råder over den danske cykelrytter Magnus Cort.

Aftalen med den 30-årige dansker viser, at holdet har store ambitioner, siger holdchef Jens Haugland til det norske nyhedsbureau NTB.

"Det er en helt utrolig god tilgang, men jeg er muligvis også lidt subjektiv."

"Cort er en rytter i sin bedste alder. Han er dansk, har stor erfaring og har vundet etaper i alle tre grand tours. Han er slet og ret en vinder," siger Uno-X-chefen.

Det ambitiøse norske hold har aktuelt status som prokontinentalhold. Siden slutningen af 2014 har Magnus Cort kørt på øverste niveau, World Touren. Uno-X kan dog stadig få adgang til de helt store løb, og i juli var holdet en del af Tour de France-feltet.

"Vi er meget glade for, at Magnus tager chancen i forhold til at gå et niveau ned. Siden vi i januar fik en invitation til Tour de France, har vi kunnet mærke, at vi har en større tiltrækningskraft," siger Jens Haugland.

Uno-X-sportsdirektør Kurt Asle Arvesen ser også Magnus Cort som en prestigetilgang.

"Vi signalerer, at vi mener det alvorligt. Magnus Cort bliver en vigtig brik i, at vi holder os på vores nuværende niveau, imens vi sigter endnu højere," siger Arvesen til NTB.