Mattias Skjelmose undskylder for at have udbredt rygte om van Aerts udtræden af Touren

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Mattias Skjelmose undskylder for at have udbredt rygte om van Aerts udtræden af Touren

Mattias Skjelmose er klar på at undskylde
Mattias Skjelmose er klar på at undskyldePhoto by Thomas SAMSON / AFP
Den danske cykelrytter fortryder hvad han har sagt og vil gerne personligt undskylde til van Aert.

Han er en åbenmundet amagerkaner og igår kom Mattias Skjelsmose ud i lidt af et uvejr.

Den danske Lidl-Trek rytter fik videregivet et rygte om at Jumbo-Vismas, Wout van Aert, ville udgå efter tirsdagens etape. Ordene faldt i en situation, hvor Skjelmose inden tirsdagens etape, blev spurgt om hvordan han og resten af Lidl-Trek skulle køre etapen.

Det udviklede sig til en veritabel mediestorm, hvilket bragte snakken videre inden onsdagens etape, hvor Skjelmose igen blev spurgt ind til det.

”Jeg lavede en fejl. Det skulle ikke være sagt, og så må jeg være mand nok til at give en undskyldning”, siger danskeren til TV 2 inden etapen.

”Jeg er rigtigt ked af, at det er kommet til, hvad det er. Jeg har skrevet med Wout i går, og jeg har fortalt, at jeg er super-ked af det, og at jeg håber, han vil tage imod en undskyldning. Det var overhovedet ikke meningen at skabe dårlig stemning”, fortsætter danskeren, der samlet ligger nummer 25 i klassementet.

Skjelmose vil dog gerne gå skridtet videre end en tekstbesked. Han vil gerne overgive en personlig undskyldning til den belgiske superstjerne.

”Han rakte ud til mig i går på WhatsApp, hvor jeg forklarede ham det. Jeg sagde, at jeg håbede, han ville lade mig køre op til ham i dag og give ham en undskyldning mund til mund i stedet for på beskeder. Det har han sagt ja til, så jeg skal tale med ham under etapen”, bekræfter Skjelmose.

Hele miséren udspiller sig blandt andet grundet det faktum, at van Aert har en gravid hustru derhjemme, og derfor har sagt at hvis hun går i fødsel, så forlader han løbet og rejser hjem.