Krejcikova ser frem til at vende tilbage til verdenstoppen efter sejr i Dubai

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Krejcikova ser frem til at vende tilbage til verdenstoppen efter sejr i Dubai

Krejcikova løfter trofæet i Dubai.
Krejcikova løfter trofæet i Dubai.ATP
Barbora Krejcikova udtalte efter finalen, at hun håbede, at hendes triumf i Dubai kan hjælpe hendes singlekarriere tilbage på sporet efter et skadesplaget år 2022, hvor den tidligere French Open-mester røg langt ned på verdensranglisten.

Krejcikova er en dygtig doublespiller med masser af store succeser, men hun viste sig selv flot frem på Grand Slam-scenen i single, da hun vandt på Roland Garros i 2021 og klatrede op som nummer to på ranglisten det følgende år.

Men en albueskade betød, at hun i første halvdel af 2022 var flere måneder på sidelinjen. Hun vandt titler i Tallinn og Ostrava, inden et problem med håndleddet blussede op mod slutningen af sæsonen.

Krejcikova stiger fra nummer 30 til 16 på mandag efter at have slået verdensetteren Iga Swiatek i lørdagens finale i Dubai.

"Sidste år var virkelig hårdt, især at være ude i så lang tid. Jeg kunne virkelig ikke finde mig selv før ved slutningen af sæsonen. Og så blev jeg skadet i slutningen af sæsonen," sagde Krejcikova.

"I løbet af off-season startede jeg først med at spille tennis i julen, jeg var ikke kommet i gang før det. I begyndelsen af sæsonen var det et mirakel, at jeg overhovedet kunne spille. Jeg føler, at når jeg spiller og træner og er sund og rask, kan jeg opnå store ting. Jeg er virkelig glad for, at jeg står her med dette trofæ. Jeg håber, at jeg nu kommer tilbage til det sted, hvor jeg hører hjemme."

Krejcikova, der tabte til Garbine Muguruza i Dubai-finalen for to år siden, sagde, at hun var glad for at erobre sin første WTA 1000-titel et sted, der var med til at kickstarte hendes singlekarriere.

"Det er et specielt sted. Jeg vil helt sikkert have dette i mit hoved hele sæsonen. Jeg vil forsøge at blive endnu bedre og forsøge at komme til disse finaler og store kampe, som jeg elsker," sagde Krejcikova.