Joao Felix: Jeg kunne ikke vænne mig til spillestilen i Atletico Madrid

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Joao Felix: Jeg kunne ikke vænne mig til spillestilen i Atletico Madrid

Joao Felix i kampen mod Fulham.
Joao Felix i kampen mod Fulham.Reuters
Den portugisiske angriber Joao Felix (23) har udtalt, at han forlod Atletico Madrid, fordi han kæmpede med at vænne sig til det spanske holds spillestil.

Joao Felix skiftede i 2019 til Atletico Madrid fra Benfica for en rekordstor transfersum på cirka 938 millioner kroner. Han har dog kæmpet med at forløse det potentiale, som man så i Benfica. I Atletico Madrid scorede han 25 mål på tre og en halv sæson, inden han kom til Chelsea på en lejeaftale i januar.

Den portugisiske angriber blev udvist i sin Premier League-debut mod Fulham, og fik tre spilledages karantæne. Han vender dog tilbage lørdag mod West Ham United.

"Jeg havde ledt efter et nyt sted at spillet i noget tid, fordi det var svært for mig at vænne mig til måden at spille på," sagde Felix til den spanske avis AS.

"Jeg skiftede, fordi jeg havde svært ved det faktum, at jeg prøvede at lykkes og ikke var i stand til det. Det skulle være i dette transfervindue, og jeg tror, ​​det har været godt for Atletico og for mig."

Felix har dog flere gange vist prøver på sine store evner, og det fik Chelsea til at betale næsten 76 millioner kroner for at leje ham for resten af den iganværende sæson.

Hans evner har ikke altid passet sammen med Atletico-træner Diego Simeone, hvis Atletico-hold har en tendens til at have fokus på at forsvare fremfor at angribe.

Simeone og Felix har dog muligvis ikke været det bedste match for hinanden.

"Han er en meget god træner. Han har sin måde at forstå og se fodbold på, som andre ikke har. Det er godt for nogle og dårligt for andre. Det afhænger af den enkelte spiller," sagde Joao Felix og tilføjede:

"Dybest set handler det om at lide på banen. Det er at lide, have én chance og udnytte den. Det er hans måde at spille på. Det er ikke dårligt, men det er anderledes end andre trænere."

Du kan følge med i Chelseas opgør mod West Ham her.