Jannick Green bag Paris-sejr over GOG: Fynboer ligger på fjerdeplads

Jannick Green bag Paris-sejr over GOG: Fynboer ligger på fjerdepladsProfimedia
Den danske landsholdsmålvogter Jannick Green gjorde onsdag livet surt for flere af sine landsmænd med en stor præstation i Champions League-opgøret mellem PSG og GOG. Det franske mandskab, ansporet af Greens stærke præstation, endte med sejren.

GOG bed glimrende fra sig, men tabte onsdag 36-41 i sit besøg hos Paris Saint-Germain i Champions League.

Hjemmeholdets danske målmand Jannick Green var med sine 17 redninger en stor del af forklaringen på den franske sejr.

Henrik Toft Hansen scorede desuden tre mål på tre forsøg for PSG, som fører den otte hold store indledende gruppe med 12 point efter syv kampe. GOG er nummer fire med syv point.

For det danske mesterhold blev stregspilleren Lukas Jørgensen topscorer med sine ni mål på 15 forsøg.

Allerede om en uge er GOG vært for det omvendte opgør i gruppen, når PSG kommer til Gudme.

GOG fik en flyvende start på opgøret i den franske hovedstad. 4-1 førte holdet efter otte minutter efter blandt andet stærke indgreb af keeper Tobias Thulin og et par scoringer af Lukas Jørgensen.

Først ved 4-8 vågnede hjemmeholdet lidt op, og især fløjspilleren Ferran Sole Sala var hård ved danskerne. Med fire scoringer inden for få minutter var han med til at bringe PSG foran 11-9.

GOG var dog langt fra slået, og via en stærk afslutning på halvlegen fik Nicolej Krickaus tropper 16-16 med til pausen.

GOG tog de gode takter med ud til anden halvleg, men Jannick Green trådte for alvor i karakter for PSG, og det var afgørende for, at værterne stille og roligt trak fra.

En kæmpe dobbeltredning ved 28-25 midtvejs gennem halvlegen udløste berettiget jubel fra den danske landsholdskeeper.

GOG løb tør for kræfter i slutfasen, hvor PSG scorede efter behag, og derfor blev sejren også større end kampbilledet dikterede i de første 50 minutter.