Lars Eller leverer to assists og brænder straffeslag i sejr over Winnipeg Jets

Lars Eller var tæt på at levere en perfekt kamp mod Winnipeg Jets.
Lars Eller var tæt på at levere en perfekt kamp mod Winnipeg Jets.Profimedia
Colorado Avalanche kom tilbage på sejrskurs natten til fredag, hvor en dansker spillede i den grad bidrog til sejren.

Den danske ishockeyspiller Lars Eller spillede en vigtig rolle, da hans hold, Colorado Avalanche, natten til fredag dansk tid slog Winnipeg Jets 4-2 på hjemmebane i Nordamerikas bedste ishockeyliga, NHL.

Danskeren stod nemlig for to assists i kampen.

Det kunne dog være blevet til endnu mere for Eller. I tredje periode fik han nemlig mulighed for selv at score et mål, da han tog et straffeslag. Han brændte dog.

Eller lavede den første assist i første periode, hvor han var med til at lægge op til et mål, som schweiziske Denis Malgin scorede efter lidt mere end 13 minutter. Malgins mål gjorde stillingen til 1-0.

I tredje periode var Eller på spil igen, da han lagde op til finske Artturi Lehkonen, der scorede til 4-1 på et tomt mål.

Lars Eller fik knap 17 minutter på isen for sit hold i sejren over Jets.

I denne sæson har han scoret tre mål for Avalanche, som han i starten af marts skiftede til fra Washington Capitals.

Danske Nikolaj Ehlers spiller for Jets, der altså måtte se sig slået af Avalanche. Ehlers stod dog ikke ansigt til ansigt med sin landsmand i torsdagens kamp, da han sidder ude med en skade.