Holger Rune har forberedt sig på voldsom varme ved Australian Open

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Holger Rune har forberedt sig på voldsom varme ved Australian Open

Holger Rune har forberedt sig på voldsom varme ved Australian Open
Holger Rune har forberedt sig på voldsom varme ved Australian OpenKenneth Jessen/Ritzau Scanpix
Det bliver ekstremt varmt, når danske Holger Rune tager hul på årets første Grand Slam-turnering. Danskeren har dog trænet godt igennem i den australske varme.

Den danske tennisspiller Holger Rune regner med "brutal" varme, når han tirsdag spiller sin første kamp ved Grand Slam-turneringen Australian Open mod serbiske Filip Krajinovic.

Det fortæller han fredag i forbindelse med et pressemøde forud for den prestigefyldte turnering, som afvikles i den australske storby Melbourne.

”Jeg spiller på tirsdag, og jeg så, at det bliver 38 grader, så det bliver brutalt. Men jeg har mere og mere erfaring med det nu, så jeg kommer til at glæde mig til det,” fortæller Holger Rune på pressemødet.

Men Rune har dog både i australske Adelaide, hvor han spillede opvarmningsturnering, og Melbourne haft tid til at vænne sig til klimaet.

”Vi lavede et program, så vi kunne sætte alt ind i begyndelsen før Australian Open, og i Adelaide brugte jeg en masse timer i varmen med forskellige sparringspartnere,” siger Rune.

Selvom det har været intensivt og varmt i solen for danskeren, så kan han godt lide den hårde træning.

”Det var hårdt, men jeg er vant til det. Det handler om at vænne sig til varmen og at blive vant til at bevæge sig lang tid i den, for det er nødvendigt nogle gange, hvis man vil gå hele vejen. Jeg nyder det. Jeg lider nogle gange, men jeg nyder det.”

”Jeg skal give den max gas”

Holger Rune er seedet som nummer ni i turneringen og spiller sin første kamp tirsdag mod 30-årige Filip Krajinovic, der er nummer 56 i verden.

Selvom Holger Rune er favorit, så bliver det ikke nogen nem kamp mod den "erfarne" modstander:

”Han er en god spiller, erfaren. Han har spillet mange turneringer. Jeg ser på det som en meget normal kamp, og som når jeg møder en anden spiller også.”

”Han har sine styrker. Han har sine svagheder, og jeg skal spille mine styrker til hans svagheder og give den max gas og være fokuseret og så må vi se, hvad der sker”, siger Rune.

Kampen mellem Holger Rune og Filip Krajinovic spilles tirsdag klokken 01:00 dansk tid.