Nora Mørk med opsang til den norske presse: Find på andre spørgsmål

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Nora Mørk med opsang til den norske presse: Find på andre spørgsmål
Nora Mørk er træt af spørgsmål om modstandernes kvalitet
Nora Mørk er træt af spørgsmål om modstandernes kvalitet
Beate Oma Dahle/NTB/Ritzau Scanpix
Den norske stjernespiller er træt af at skulle forholde sig til de store sejre under VM, på baggrund af turneringens udvidelse.

Team Esbjerg profilen har sammen med Norge vundet to komfortable sejre i den indledende runde. Efter en knusende 43-11 sejr over Grønland, 45-28 over Østrig, blev de to kampe fulgt op af en 33-23 sejr over Sydkorea.

Det giver en sammenlagt sejrsmargin på 59 mål, hvilket kunne indikere at 32 hold er for mange til en VM-slutrunde. Derfor har de norske spillere flere gange fået netop dette spørgsmål. Nu er det blevet for meget for Nora Mørk, der sender en bredside afsted mod pressekorpset i hjemlandet.

”Det er ikke noget, Norge kan gøre noget ved, så jeg forstår ikke, hvorfor vi står her på det femte pressemøde og snakker om det. Find på noget andet. Det er lidt kedeligt at tale om ting, man ikke kan gøre noget ved”, lyder det fra Mørk ifølge den norske avis VG.

Mørk havde håbet at det ville handle mere om at de norske verdensstjerner endelig spillede en VM-slutrunde på hjemmebane, men nu er bægeret flydt over.

”Vi er også fuldt ud klar over problemet, men hvad skal vi gøre ved det? Vi kan ikke gøre noget ved det”, spørger hun retorisk.

Nora Mørk er ikke ene om kritikken af spørgsmålene. Stine Bredal Oftedal der til daglig spiller i ungarske Györ, er på bølgelængde med sin holdkammerat, men formulerer det dog mere afdæmpet.

”Jeg synes, der er lidt for meget fokus på det. Jeg synes ærlig talt, at det er en gammel nyhed, så det kan ikke være så spændende længere”, lyder det fra playmakeren.

”Det er IHF der står bag selve udvidelsen, og vi kan ikke gøre ret meget ved det. Når vi har reageret ti eller tolv gange, synes jeg, at nok er nok”, siger Oftedal.

Norge er med de tre sejre videre til mellemrunden med fire point. Her venter opgør mod Angola, Slovenien og Frankrig.