Mikkel Hansen: "Jeg overvejede at stoppe karrieren"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Mikkel Hansen: "Jeg overvejede at stoppe karrieren"

Mikkel Hansen: "Jeg overvejede at stoppe karrieren"
Mikkel Hansen: "Jeg overvejede at stoppe karrieren"Profimedia
Den danske landsholdsstjerne Mikkel Hansen overvejede i den periode, hvor han var sygemeldt med stress at kvitte karrieren helt. Det fortæller han i et interview med TV2 Sport.

Håndboldverdenen blev tilbage i februar ramt af noget af en chokerende nyhed fra Danmarks uomtvisteligt største håndboldstjerne

Det blev nemlig meldt ud, at Mikkel Hansen måtte trække sig fra den sport, han elsker så højt, og som danske fans har hyldet ham for i adskillige år.

Årsagen viste sig desværre at være mere end blot udmattelse eller en mindre skade. Håndboldstjernen måtte nemlig sygemelde sig med symptomer på stress, og satte håndbolden på pause for at fokusere på sit fysiske og mentale helbred.

Nu er Aalborg-stjernen tilbage igen med lyst til håndbold og landsholdet, men Mikkel Hansen erkender også, at han overvejede også at stoppe karrieren helt, mens han var sygemeldt.

"Det er selvfølgelig klart, at når man går igennem sådan noget, begynder man at tænke over tingene og revurdere, om det er det, man skal i fremtiden. Så det var da en af de ting, jeg rendte rundt og brugte tiden på", siger Mikkel Hansen.

"Jeg vil sige, at i den periode, hvor jeg var ude, har det været rigtig fint ikke at skulle tænke over håndbold. Der tror jeg ikke, at savnet var virkelig stort. Men der kommer et eller andet punkt, hvor man kan mærke, man gerne vil tilbage. Man begynder at kunne mærke, at man har savnet spillet, og så bliver man overbevist om, at man skal spille igen", siger Hansen.

Hansen er en del af den danske håndboldtrup, der ved Golden League møder Norge, Spanien og Holland fra 2.- til 5. november