Mikkel Hansen valgte ikke at spille: Aalborg i DM-semifinale med storsejr hos BSH

Aalborg spiller sig i DM-semifinale med storsejr hos BSH
Aalborg spiller sig i DM-semifinale med storsejr hos BSHClaus Fisker/Ritzau Scanpix
Aalborg Håndbold hamrer derudaf både internationalt og nationalt, og lørdag eftermiddag sikrede holdet sig en plads i DM-semifinalerne.

Det skete med en udesejr på 33-22 over Bjerringbro-Silkeborg (BSH).

Sejren bringer Aalborg på otte point for tre kampe, og nordjyderne kan ikke længere overhales af to hold i gruppe 1.

Her har Mors-Thy og Ribe-Esbjerg hver to point inden deres indbyrdes møde søndag. BSH har et point.

Lørdag eftermiddag scorede Aalborg kampens fire første mål, og i det meste af halvlegen førte udeholdet med fem-seks mål, inden pauseføringen lød 16-9.

Da Aalborg gentog kunststykket med at score de første fire mål i anden halvleg, var der ikke længere noget at spille om, og favoritten øgede føringen stødt.

Aalborg førte flere gange med 13 mål, men BSH fik begrænset det store nederlag en smule.

Aalborg kan i øvrigt snart igen råde over Mikkel Hansen, der har døjet med en lyskeskade siden marts.

Det fortæller Mikkel Hansen, der stopper karrieren efter sæsonen, til TV 2 Sport før kampen.

"Vi har prioriteret, at jeg får lidt flere haltræninger på fuld damp ligesom alle andre, så jeg måske får en fire-fem træninger, hvor der er fuld blæs på, og så ser vi, hvordan det udvikler sig. Det har reageret rigtig fint indtil videre."

"Man vil altid gerne spille, men det handler også om at se det i det større billede en gang imellem. Hvis skaden bryder op igen, tager det lidt længere tid", siger Hansen.

Aalborg kan nu give et hvil til nogle spillere i det hjemlige slutspil, før det går løs med kvartfinalerne i Champions League, hvor Veszprem venter.