Jesper Jensen om heksekedel: Almindelig kamp i 50 minutter

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jesper Jensen om heksekedel: Almindelig kamp i 50 minutter

Jesper Jensens Esbjerg-mandskab kan for anden sæson i træk ende blandt Champions Leagues fire bedste mandskaber.
Jesper Jensens Esbjerg-mandskab kan for anden sæson i træk ende blandt Champions Leagues fire bedste mandskaber.Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix
Team Esbjerg kan søndag for anden sæson i træk indløse billet til Champions Leagues Final 4-stævne.

Vestjyderne tager en 32-28-sejr fra første kvartfinale med i bagagen til udekampen mod CSM Bucuresti, men det skal spillerne i første omgang glemme, lyder det i oplægget fra cheftræner Jesper Jensen.

"Alle, der spiller denne kamp, ved, hvad resultatet var ugen forinden, så det handler om at holde fokus på de enkelte situationer og spille kampen, som vi gerne vil spille den, og så kigge op på tavlen med fem minutter igen og se, om vi skal angribe, satse eller noget tredje."

"Det, tror jeg, er måden at gøre det på. De første 50-55 minutter skal spilles som en helt almindelig håndboldkamp, og så må vi se, hvad vi kan få ud af det," siger Jesper Jensen til klubbens hjemmeside.

Esbjerg tager en sund portion selvtillid med til Rumænien, hvor der venter en heksekedel.

Dels har holdet vundet sine seneste 16 kampe, og dels gæstede Esbjerg i sidste sæson to gange CSM Bucuresti med en uafgjort og en etmålssejr som resultater.

"Vi er blevet gode til at håndtere disse situationer. Vi har vundet i Rostov, vi har vundet i Bukarest, og vi har vundet over Vipers i Kristiansand. Vi ved, hvad der venter os, og vi kender til trykket, og det er fint at have det med," siger Jesper Jensen.

Odense Håndbold spiller allerede lørdag sin returkamp i Champions Leagues kvartfinaler. Her er udgangspunktet, at fynboerne er bagud med to mål inden sit besøg hos ungarske Györ.