Danskere forlænger Magdeburgs formidable sejrsstime med klar CL-sejr over GOG

Michael Damgaard var en af Magdeburgs helt store spillere mod GOG
Michael Damgaard var en af Magdeburgs helt store spillere mod GOGProfimedia
Michael Damgaard og Magnus Saugstrup hjalp de forsvarende mestre i Champions League, Magdeburg, til deres sjette sejr i træk i turneringen, da de slog GOG i Phønix Tag Arena med 32-25.

GOG fik torsdag en håndboldlektion på eget halvgulv, da holdet tabte 25-32 til det tyske storhold Magdeburg.

For en uge siden matchede fynboerne på udebane længe den regerende Champions League-mester, men mistede pusten og endte med at tabe 27-35.

Torsdag var forskellen mere markant i hele opgøret.

Gæsternes danske profiler Michael Damgaard og Magnus Saugstrup lavede henholdsvis seks og to mål, mens Emil Madsen og Morten Olsen begge lavede fem mål for hjemmeholdet.

Magdeburg har efter sejren 12 point for otte kampe i gruppe B, mens GOG bliver stående på otte point i midten af gruppen.

Emil Madsen bragte GOG foran 1-0, men derfra så fynboerne ikke mere til føringen i kampen.

Anført af Michael Damgaard og den tidligere Aalborg-stjerne Felix Claar opbyggede gæsterne hurtigt en føring på fem-seks mål.

Det skyldtes ikke mindst Magdeburgs schweiziske keeper Nikola Portner, der i en periode på otte minutter lukkede fuldstændigt ned for GOG-skytterne.

GOG fandt efterhånden bedre vej forbi Portner, men til gengæld gjorde Magdeburg-offensiven hvad den ville, og kun en vild afsluttende scoring med ryggen til mål af den svenske stregspiller Linus Persson holdt skaden nede på 13-17 ved pausen.

Starten af anden halvleg gjorde kun forskellen større. Magdeburg-spillerne var knivskarpe og koncentrerede, og ved 27-17 efter 45 minutter var kampen afgjort.

Derfor var intensiteten og spændingen også fraværende i en rodet afslutning, hvor GOG fik reduceret og pyntet lidt på resultatet.