McIlroy slår sit første PGA hole-in-one nogensinde ved Travelers Championship

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

McIlroy slår sit første PGA hole-in-one nogensinde ved Travelers Championship

McIlroy spillede dagens slag
McIlroy spillede dagens slagReuters
Spillere så dygtige som Rory McIlroy har sjældent bemærkelsesværdige førstegangsoplevelser sent i deres karriere, men nordireren krydsede endnu en milepæl torsdag, da han lavede sit første hole-in-one på PGA-touren ved Travelers Championship.

McIlroys tee-shot på ottende hul, som er et par-tre hul på 195 meter, landede på green og rullede direkte i hul. Den 34-årige kastede begge arme i vejret og gav high-five til sin caddie og spillepartnerne Tom Kim og Viktor Hovland.

Ifølge PGA Tour havde den firedobbelte majorvinder tidligere spillet 3.253 par-tre-huller på banen. Det var McIlroys andet hole-in-one i konkurrence, efter at han lavede et i Abu Dhabi på DP World Tour i 2015.

"Jeg har tidligere haft hole-in-ones, hvor det har været et okay slag, og man har været lidt heldig, men det var dagens bedste slag, og det er selvfølgelig en bonus, at det gik i hul," sagde McIlroy.

"Det var virkelig fedt. Jeg havde spillet ret middelmådigt indtil da, men jeg lavede birdies på de næste par huller, og det fik mig lidt ind i turneringen."

McIlroy spillede sin første runde, siden hans seneste forsøg på at afslutte en ni år lang major-tørke ikke lykkedes ved sidste uges US Open, hvor han sluttede et slag efter Wyndham Clark.

McIlroy, som sluttede runden i 68 slag, to under par, otte slag efter den førende Denny McCarthy, beholdt ikke bolden som minde.

"Jeg smed den væk til nogen," sagde han. "Jeg er ikke sentimental, jeg er ligeglad. Jeg vil hellere have trofæer end golfbolde."