Novak Djokovic og Gareth Bale mødtes i golf-match før Ryder Cup

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Novak Djokovic og Gareth Bale mødtes i golf-match før Ryder Cup
Novak Djokovic (R) nød syv huller på Ryder Cup-banen.
Novak Djokovic (R) nød syv huller på Ryder Cup-banen.
AFP
Novak Djokovic (36) og Gareth Bale (34) spillede syv huller på Ryder Cup-banen under en kendismatch onsdag, hvor tennisstjernen nød "once-in-a-lifetime opportunity".

Djokovics og Bales hold, som blev ledet af Ryder Cup-ikonet Colin Montgomerie (60), vandt over Corey Pavins (63) hold.

"Det er en stor ære, og jeg vil gerne takke Ryder Cup for at give mig denne enestående mulighed ... det er en unik oplevelse," sagde Djokovic, som vandt sin 24. Grand Slam-titel ved US Open tidligere på måneden.

Hans højdepunkt på Marco Simone Golf and Country Club var at slå en par-fire på 16.hul

"Publikum fik mig til at gøre det, og jeg er virkelig glad for, at de gjorde det," tilføjede Djokovic, som spillede sammen med handicapgolfens verdensetter Kipp Popert (25).

Den tidligere fodboldspiller Bale, som ofte blev kritiseret af fans for at spille for meget golf, mens han var i Real Madrid, vandt sin match sammen med Montgomerie mod skottens Ryder Cup-kaptajn fra 2010, Corey Pavin, og AC Milans store angriber Andriy Shevchenko.

"Det (at spille golf) svarer til et frispark, til et straffespark. Jeg var en frisparksskytte... Så det hjælper helt sikkert," sagde Bale.

Skuespilleren Kathryn Newton, den tidligere Super Bowl-vinder Victor Cruz (36) og Formel 1-køreren Carlos Sainz (29) deltog også.