Redaktørens valg: Dansk stjerne-double, Meyseyside-derby og Esbjergs CL-revanche

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Redaktørens valg: Dansk stjerne-double, Meyseyside-derby og Esbjergs CL-revanche

Kim Astrup (th) og Anders Skaarup Rasmussen i herredouble mod japanske Keiichiro Matsui og Yoshinori Takeuchi under Denmark Open
Kim Astrup (th) og Anders Skaarup Rasmussen i herredouble mod japanske Keiichiro Matsui og Yoshinori Takeuchi under Denmark OpenFisker/Ritzau Scanpix)
Efter landsholdspausen blændes der igen op for et sandt kræmmerhus af store sportsoplevelser i den kommende weekend. Vi har samlet, hvad vi mener er højdepunkter i et tætpakket sports-program fredag, lørdag og søndag

Fredag den 20. oktober

Kim Astrup/Ander Skaarup Rasmussen mod Yew Sin Ong/Yi Teo Ee kl. 20.20

Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen er på rekordtid blevet hele Danmarks kæledægger efter at de næsten sensationelt vandt VM-sølv på hjemmebane.

I sommer vandt den danske badmintonduo, der ligger nummer syv på verdensranglisten, både turneringerne European Games og Canada Open, mens de i slutningen af august også var uhyre tæt på at snuppe VM-titlen.

Sidste søndag vandt Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen også den finske turnering Arctic Open, der rangerer som en såkaldt Super 500-turnering efter en finalesejr på 21-18 og 21-17 mod Wei Chong Man og Kai Wun Tee fra Malaysia.

Nærmest hver gang de to danskere tager ketcheren i hånden ved en badminton-turnering venter der succes, og ved Denmark Open i Odense har de nu spillet sig frem til kvartfinalerne, hvor de møder det malaysiske par Yew Sin Ong og Yi Teo Ee.

Lørdag den 21. oktober

Premier League er tilbage - Kl. 13:30

Lørdag er den engelske Premier League tilbage med stil, når Merseyside Derbyet finder sted på Anfield Road.

Hvis det var en normal kamp, ville Liverpool være storfavoritter, men Everton har det med at løfte niveauet til de største kampe, og derfor bør Jürgen Klopp's mandskab ikke tage noget for givet. 

I lyset af deres præstationer i denne sæson, vil Liverpool dog stadig føle sig selvsikre, og hvis incitamentet at slå deres ærkerivaler ikke er stort nok, vil de også kunne gå til tops i ligaen, hvis de vinder med mere end et mål.

350 km sydpå og fem timer senere finder endnu en af engelsk fodbolds helt store klassikere sted, når Chelsea tager imod London-rivalerne fra Arsenal.

I sidste sæson etablerede The Gunners sig som det bedste hold i London, og på papiret er Mikel Arteta's mandskab også klar favorit, hvilket understreges af det faktum, at de har vundet fire kampe i træk mod The Blues og syv af de sidste ni.

Efter deres langvarige krise ansatte Chelsea Mauricio Pochettino i bestræbelserne på igen at finde tilbage til tidligere tiders storform, men den tidligere Tottenham-træner har ikke fået den bedste start på livet på Stamford Bridge, hvor hans hold i øjeblikket ligger nummer 11 i tabellen med tre sejre i otte kampe, ni pladser og ni point efter Arsenal.

En sejr over Arsenal vil dog signalisere at Pochettino's magi begynder at få sin indvirkning hos The Blues, mens et nederlag igen vil sende de mørke skyer ind over Stamford Bridge. 

Søndag den 22. oktober

Team Esbjerg - Ferencvaros Kl. 16.00

Der er lagt i kakkalovnen til et revancheopgør af dimensioner, når Team Esbjerg søndag møder Ferencvaros på hjemmebane. 

Team Esbjergs håndboldkvinder tabte nemlig semifinalen med 29-30 til ungarske Ferencvaros efter en scoring i sidste sekund i sidste års Champions League.

Med en firemålsføring ved pausen tegnede det til den første Champions League-finaleplads for Team Esbjergs håndboldkvinder, men i en hektisk og dramatisk afslutning stod holdet sidste sæson ikke distancen.

Derfor må man gå ud fra at Jesper Jensen's mandskab tørster efter revanche mod et ungarsk hold, der dog kun har høstet 'et point efter de fire første kampe i dette års Champions League , hvorimod Esbjerg har skrabet seks point sammen, og set uhyre skarpe ud på hjemmebane trods tabet af den langtids-skadede Mette Tranborg. 

AC Milan vs Juventus - Kl. 20:45

Der er få aftener i italiensk fodbold, der er mere spændende end dem, hvor disse to sværvægtere mødes.

Vi er måske kun otte kampe inde i sæsonen, men dette føles allerede som en afgørende kamp i kampen om Serie A titlen eftersom AC Milan i øjeblikket topper Serie A med 21 point og Juventus på tredjepladsen med 17.

Hvis værterne slår gæsterne og øger afstanden til syv point kan det meget nemt resultere i at de slutter over Den Gamle Dame i tabellen for fjerde sæson i træk, men en sejr til gæsterne vil antyde, at Juventus er tilbage blandt Serie As største titel-aspiranter. 

Det ville være lige præcis det boost, Juve desperat har brug for efter et par katastrofale måneder uden for banen med Paul Pogba suspenderet for doping og Nicola Fagioli udelukket for betting.

Redaktør Svend Bertil Frandsen
Redaktør Svend Bertil FrandsenLivesport