Frankrigs stjernespækkede mandskab skuffer mod upåagtede Jamaica

Det gik slet ikke godt for Frankrig mod Jamaica.
Det gik slet ikke godt for Frankrig mod Jamaica. AFP
Frankrig fik en dårlig start på VM i Australien og New Zealand. Med deres nye træner Herve Renard på sidelinjen fik EM-semifinalisterne kun uafgjort 0-0 mod Jamaica. Det var Jamaicas første point i deres anden VM-deltagelse; i 2019 var holdet fra Caribien røget ud i gruppespillet efter tre klare nederlag.

Efter en langsom start, hvor Frankrig ikke skabte nogen gode chancer før i slutningen af første halvleg. En af dem blev brændt af Kadidiatou Diani (45.+5), hvis skud fløj lige forbi mål.

I anden halvleg øgede Frankrig presset og lukkede næsten ikke Jamaica ud af egen banehalvdel - men foran 39.045 tilskuere i Sydney formåede favoritterne ikke at udnytte deres mange muligheder. Kadidiatou (90.) ramte overliggeren, og jamaicas Khadija Shaw (90.+2) blev udvist efter sit andet gule kort.

Resultaterne af kampen
Resultaterne af kampenFlashscore

Renard skrev historie

Herve Renard var træner for Saudi-Arabien ved VM for mænd i Qatar i vinter, og i marts ovrtog han styringen af det franske kvindelandshold efter Corinne Diacre, som blev fyret efter en intern strid. Søndag skrev Renard et stykke fodboldhistorie: Han er nu den eneste træner, der har trænet hold ved både mændenes og kvindernes VM-turneringer.