Viborg-chef åbner for at erstatte Gaaei internt: "Vi har to, fine højrebacks"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Viborg-chef åbner for at erstatte Gaaei internt: "Vi har to, fine højrebacks"
Jacob Friis kan ikke nødvendigvis regne med nye indkøb til højrebacken.
Jacob Friis kan ikke nødvendigvis regne med nye indkøb til højrebacken.
Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Viborg FF satte torsdag en ny transferrekord, da holdet solgte den 20-årige højreback Anton Gaaei til Ajax fra Holland.

Anton Gaaei var en af de helt store profiler i klubben i sidste sæson, men trods tabet af højre backen mener klubbens sportschef, Mads Agesen, ikke nødvendigvis, at klubben er nødsaget til at erstatte ham på transfermarkedet.

"Det bliver rigtig svært at erstatte Gaaei én til én, så det må vi gøre på vores egen måde. Jeg er sikker på, at vi nok skal løse den del, da vi har to fine højre backs i Daniel Anyembe og Srdjan Kuzmic. Jeg synes, at vi er godt dækket ind på positionen. Kampen mod Vejle viste, at vi godt kan erstatte Anton Gaaei internt, men vi er naturligvis på markedet for at se på, hvordan vi kan forstærke vores hold," siger Mads Agesen.

Viborg vandt mandag 2-1 over Vejle, og her spillede Daniel Anyembe hele kampen på højre back.

Mads Agesen ser frem mod en spændende afslutning på transfervinduet.

"Jeg håber, at vi har solgt den sidste spiller i dette transfervindue, og så må vi se på, hvordan vi skal forstærke os yderligere. Vi forsøger at få truppen til at være lige så stærk, som den var i sidste sæson. Jeg håber, at vi i hvert fald er stærkere på bredden, men det er svært at erstatte de bedste én til én, når man mister tre topspillere," siger sportschefen.

Ud over Anton Gaaei er det profilerne Elias Achouri og Clint Leemans, der ligeledes har forladt klubben i sommerens transfervindue.

Førstnævnte er blevet erstattet af den portugisiske kantspiller Serginho, der scorede sit første Viborg-mål i sejren mod Vejle, og han er en fuldgod erstatning for Achouri ifølge Mads Agesen.

"Jeg synes allerede, at Serginho har vist, at han kan gå ind og erstatte Elias Achouri. Han har på rekordtid vist et rigtig højt niveau, og samtidig ved vi også, at han kan lægge meget mere på."

Transfervinduet smækker i ved midnat den 1. september, så Mads Agesen og Viborg har lidt tid endnu til at handle.