Thomasberg vil dosere trætte spillere mod Brøndby: "Der er en udfordring"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Thomasberg vil dosere trætte spillere mod Brøndby: "Der er en udfordring"

Thomasberg skal få det meste ud af en trængt trup
Thomasberg skal få det meste ud af en trængt trupClaus Fisker/Ritzau Scanpix
Tre dage efter 5-1 sejren over Omonia Nicosia kommer der endnu engang gæster på MCH Arena, denne gang i skikkelse af Brøndby. Og FCM-træner Thomas Thomasberg er klar over, at hans spillere er pressede efter et hårdt kampprogram, men han lover, at de vil gøre alt for at gøre det til en mindeværdig aften.

Fodbold er en sportsgren, der stiller naturlige krav til kondition, såvel som en bred trup, men på trods af det, så er FC Midtjylland alligevel noget pressede forud for kampen mod Brøndby søndag aften. For med to mand i karantæne og et ganske presset kampprogram har Thomas Thomasberg på Ulvenes bænk lidt af et puslespil, han skal til at gå op.

For Stefan Gartenmann og Pablo Ortiz er begge i karantæne, og derudover har FCM efter aftenens kamp spillet fem kampe på 14 dage. Det er selvsagt noget, man mærker i det midtjyske, som på ethvert andet hold.

H2H
H2HFlashscore

"Der er naturligvis en udfordring med doseringen. Nogle gange vil man gerne have de samme spillere til at spille igen, men det er ikke altid muligt. I forhold til den dygtige sundhedsstab og fysiske sektor, vi har, skal vi virkelig være skarpe i forhold til at dosere kræfterne rigtigt for at kunne blive ved med at have så mange spillere som muligt til rådighed, fordi det nytter ikke noget, hvis vi mister en enkelt eller to hver eneste kamp," siger cheftræneren til klubbens hjemmeside.

Med tre sejre og et enkelt nederlag er FCM kommet godt fra start, og inden kampen ligger de på en tredjeplads i Superligaen, mens gæsterne er på femtepladsen. Og Thomasberg er godt forberedt på opgaven, mener han, selvom han som omtalt mangler to midtstoppere til kampen.

" I det her tætte kampprogram forbereder man sig løbende. Vi havde allerede kigget lidt på Brøndby inden torsdag, og vi glæder os til kampen. Det er altid fedt at møde dem, og der bliver en supergod stemning på MCH Arena, hvor vi ønsker at give folk en god oplevelse med en sejr," siger cheftræneren.

Der er meldt om udsolgt på MCH Arena, og der er dermed lagt i ovnen til et opgør, der som regel altid afvikles på høj spænding. 

Kampen spilles klokken 18.00 og kan følges på Flashscore