Silkeborg sælger Lukas Engel til Middlesbrough

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Silkeborg sælger Lukas Engel til Middlesbrough

Lukas Engel er fortid i Silkeborg.
Lukas Engel er fortid i Silkeborg.Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Superligaklubben Silkeborg IF har solgt kantspilleren Lukas Engel til Middlesbrough, der spiller i den næstbedste engelske række.

Lukas Engel har fået en fireårig kontrakt i den engelske fodboldklub. Det bekræfter Silkeborg og Middlesbrough tirsdag eftermiddag på deres hjemmesider.

"Det er en kæmpe drengedrøm for mig at spille i England, og Middlesbrough er en traditionsklub, som jeg er stolt over at få chancen hos. Jeg har ikke haft travlt med at skifte fra Silkeborg, da jeg har haft det rigtig godt i klubben både på og uden for banen," siger Lukas Engel til superligaklubbens hjemmeside.

Et skifte til Middlesbrough trak dog så meget i Lukas Engel, at han ikke tøvede med at sige ja tak til et udlandsskifte.

"Det er svært helt at sætte ord på min tid i klubben, for det er gået så stærkt med bronzemedaljer, europæisk gruppespil og en pokalsemifinale. Men det har været utrolig sjovt og lærerigt at være en del af. Jeg har virkelig udviklet mig i klubben," siger Lukas Engel om tiden i Silkeborg.

I sidste uge oplyste Silkeborg, at man forhandlede om et salg af 24-årige Engel.

Da opjusterede Silkeborg årets regnskab med 15-17 millioner kroner. Det er dog ikke sikkert, at det er det beløb, som klubben får for Lukas Engel i transfersum.

Klubben forventer et overskud på mellem 32 til 40 millioner kroner i 2023.

Engel skiftede til Silkeborg fra Vejle i 2022. I de to klubber er han totalt noteret for 77 superligakampe. I Silkeborg alene blev det til 53 kampe med tre scoringer til følge.

Tidligere har han i fire år spillet for Fremad Amager