OB-wunderkind udpeget blandt verdens 60 største fodboldtalenter fra årgang 06

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

OB-wunderkind udpeget blandt verdens 60 største fodboldtalenter fra årgang 06

Tobias Slotsager er kommet på en meget fornem talentliste.
Tobias Slotsager er kommet på en meget fornem talentliste.Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Tobias Slotsager, der har imponeret stort for OB og er fast mand i startopstillingen for "Striwerne", er blevet udpeget til engelske The Guardians traditionsrige liste over verdens største talenter inden for fodbold.

Udgangspunktet for at være på listen, er i år, at man er fra årgang 2006. Og det er fornemt selskab, den unge OB-stopper er landet i på listen, der kan ses på Guardians hjemmeside.  Guardian er kendt for at være blandt de internationale sportsmedier, der har fingeren mest på pulsen, hvad angår den globale talentudvikling.

Listen er ikke prioriteret, men blandt de andre udvalgte til listen, der tidligere har haft navne som Mads Bidstrup, Rodrygo, Mason Greenwood, Jeremy Doku, Josko Gvardiol og Ansu Fati blandt deres udvalgte, for bare at vælge nogle enkelte. 

Om Tobias Slotsager lyder skudsmålet, at han er:

"Stærk og taktisk klog langt over sin alder og spiller allerede som en leder på holdet, selvom han spiller ved siden af veteranen Bjørn Paulsen. Han afsluttede 2022-23-sæsonen stærkt og har påbegyndt den nye i samme rille med en af de bedste procenter for vundne dueller i hele Superligaen."

I artiklen bliver OBs akademitræner Tonny Hermansen ligeledes citeret for at man i klubben regner Slotsager for at have "enormt potentiale og muligheden for at nå meget, meget langt."

På årets liste finder man også stærkt hypede stortalenter som f.eks. PSGs Warren Zaïre-Emery, der allerede er anfører for det franske U/21 landshold, Paris Brunner fra Dortmund, der er blevet kaldt den næste Youssoufa Moukoko, Eidur Gudjohnsens yngste søn, Daníel Gudjohnsen, der er angriber i Malmö FF, FC Barcelonas ekstremt talentfulde Marc Guiu, samt Endrick, der er den yngste spiller, der nogensinde har spillet for Palmeiras og som allerede har underskrevet en kontrakt med Real Madrid.

Slotsagers karrierestats
Slotsagers karrierestatsFlashscore