FCN-profiler sad over: Skal have friske ben til torsdag

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

FCN-profiler sad over: Skal have friske ben til torsdag

Opdateret
FCN-profiler sad over: Skal have friske ben til torsdag
FCN-profiler sad over: Skal have friske ben til torsdagBo Amstrup/Ritzau Scanpix
Ernest Nuamah, Kian Hansen og Martin Frese.

Det er tre spillere, der normalt er sikre kort i FC Nordsjællands startopstilling, men i søndagens 0-2-nederlag til Silkeborg i Superligaen var de to første end ikke på bænken.

Frese fik desuden blot en halv time, og det er et udtryk for, at FCN er nødsaget til at spare spillere i et tætpakket kampprogram med både Superliga-kampe og europæiske opgør ifølge FCN-træner Johannes Hoff Thorup.

"At de ikke spillede, er et udtryk for, at vi skal have friske ben til kampen torsdag. Lige så vel som der også var skift i truppen til kampen i sidste runde mod Randers.Det er væsentligt for os, at vi i den kommende periode er nødt til at holde nogle spillere friske og få dem hvilet," siger FCN-træneren.

FC Nordsjælland spiller torsdag på hjemmebane mod Partizan fra Beograd i første kamp i dobbeltopgøret om at kvalificere sig til Conference League-gruppespillet.

Trods de mange kampe på kort tid mener Johannes Hoff Thorup godt, at holdet kan præstere i begge turneringer på samme tid.

" Vi vil gerne prioritere begge ting, og det synes jeg, at vi har balanceret godt i sæsonstarten. Vi vil godt se, om vi kan skubbe døren ind til et europæisk gruppespil, men vi vil også gerne være på et højt niveau i ligaen. Det er sjovt at prøve kræfter med, 'siger Johannes Hoff Thorup.

Hvis FCN lykkes med at slå Partizan og spille sig i Conference League, vil det være første gang i 11 år, at klubben deltager i et europæisk gruppespil.

Johannes Hoff Thorup ser frem mod to tætte opgør, hvor han er optimistisk omkring FCN's muligheder for videre avancement.

"Jeg synes, at vi har en udmærket chance for at kvalificere os til Conference League-gruppespillet, men det er et dygtigt hold, som vi skal møde, og det er en meget svær udebane, vi skal ned og spille på.  Men vi har vist, at vi sagtens kan gå ned og spille vores spil på en svær udebane, så det agter vi at gøre, og hvis vi spiller op til vores bedste, så ser jeg en god mulighed for at gå videre", siger FCN-træneren.

Første opgør spilles torsdag klokken 18.30 i Farum, mens der er returopgør i Beograd en uge senere.